Четвер, 28.03.2024, 18:30
   Ви увійшли як Гость • Група "Гості" • RSS
Меню сайту
Напрями роботи
Категорії розділу
Новини Центру [191]
Краєзнавчий відділ [322]
Новини краєзнавчого відділу
Спортивний відділ [285]
Новини туристсько-спортивного відділу
Методичний відділ [152]
Новини методичного відділу
Патріотичне виховання [181]
Новини з питань патріотичного виховання
МАН [94]
Новини щодо Малої академії наук
Бібліотека [148]
Методичні матеріали, додані до розділу "Бібліотека"
Досягнення [82]
Вітання з досягненнями
Робота гуртків [132]
Поточна діяльність гуртків Центру
 

14:46
ІІ з'їзд скаутських патрулів Запорізької області

ІІ з'їзд скаутських патрулів Запорізької області

21 лютого 2015 року на базі Комунального закладу «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради з метою активізації учнівського самоврядування та поширення скаутського руху в Запорізькій області на засадах патріотизму, любові до України, поваги до народних звичаїв, традицій та національних цінностей Українського народу,пройшов ІІ з’їзд скаутських патрулів Запорізької області. В заході взяли участь представники учнівської молоді з міст Запоріжжя, Енергодар, Новомиколаївського та Вільнянського районів Запорізької області загальною кількістю 50 чоловіка.

На початку проведення другого з’їзду скаутських патрулів Запорізької області 21.02.2015 року скаути вшанували загиблих Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання та встановленням свічки пам’яті, що горіла упродовж всього заходу. Також скаути переглянули відеоролик, в якому були висвітленні історичні події на початку Революції Гідності та трагічні події на вулицях Інститутській та Грушевського, основні ідеї, які гріли душі героям Майдану.

Відкриттям заходу також відзначилося посвяченням представника м. Запоріжжя у скаути. Це посвята була символічною, тому що наступного дня у 1857 році у Лондоні народився засновник скаутського руху у всьому Світі – Лорд Баден Пауел. Також скаути Запорізької області хвилиною мовчання ушанували пам’ять загиблих під час революційних протистоянь у місті Києві.

Під час З’їзду було сформовано нове керівництво Обласної скаутської організації «Скаути Запорожжя» та проведено перше засідання ради організації з вирішення основних питань, які будуть сприяти розвитку організації. А також сформований виконавчий комітет Запорізького обласного осередку ВМГО «Національна організація скаутів України»

З’їзд був проведений на гарному організаційному рівні. Під час проведення заходу діти проявили свою активну позиці щодо розбудови організації та активізували якості справжніх лідерів, які спроможні висловлювати свою думку та проявляти ініціативність у добрих та корисних справах для своєї Батьківщини.

Категорія: Патріотичне виховання | Переглядів: 584 | Додав: Тиалари | Теги: з'їзд скаутів, скаути запоріжжя, скаути україни, скаути, скаутський рух
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Ми в соцмережах
Важливо
"Сокіл"
("Джура")
Важливо
Ліси
Запорізького краю
Календар новин
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Наші партнери

Міністерство освіти і науки України

УДЦТКУМ

Обласна Федерація спортивного туризму

Обласна Федерація спортивного орієнтування

Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz