Четвер, 28.03.2024, 16:42
   Ви увійшли як Гость • Група "Гості" • RSS
Меню сайту
Напрями роботи
Категорії розділу
Новини Центру [191]
Краєзнавчий відділ [322]
Новини краєзнавчого відділу
Спортивний відділ [285]
Новини туристсько-спортивного відділу
Методичний відділ [152]
Новини методичного відділу
Патріотичне виховання [181]
Новини з питань патріотичного виховання
МАН [94]
Новини щодо Малої академії наук
Бібліотека [148]
Методичні матеріали, додані до розділу "Бібліотека"
Досягнення [82]
Вітання з досягненнями
Робота гуртків [132]
Поточна діяльність гуртків Центру
 

16:49
ІІІ Всеукраїнський конкурс екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу»

Юні екскурсоводи Запорізької області взяли участь
у ІІІ Всеукраїнському конкурсі екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу»

У Тернополі з 21 по 23 березня 2019 року відбувся ІІІ Всеукраїнський конкурс екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу». У заході взяли участь представники з 24-ох регіонів України.

Урочиста церемонія відкриття заходу з концертною програмою відбулася у стінах Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. У відкритті брали участь директор Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді Сергій Неділько, заступник голови обласної ради Любомир Крупа, начальник управління освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації Ольга Хома.

У перший день учасників конкурсу чекала цікава пішохідна екскурсія з відвідуванням цікавинок файного міста Тернополя. По завершенню, учасники переглянули виставу Б. Лепкого «Мазепа» сповідь перед людьми і часом у Тернопільському академічному обласному українському драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка.

Наступного дня розпочалася робота Всеукраїнського конкурсу. Юні екскурсоводи змагалися в аудиторіях та експозиціях Тернопільського обласного краєзнавчого музею. Також для учасників конкурсу була проведена цікава та змістовна екскурсійно-розважальна програма працівниками Тернопільського обласного комунального центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді.

Запорізьку область на конкурсі представили юні екскурсоводи:

Яна Липосавицька, учениця Олексіївського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ» Смирновської сільської ради Більмацького району (керівник Стецюн Т. І.) з екскурсією краєзнавчим музеєм «Своє коріння треба знати і берегти»;

Андрій Бондаренко, учень Енергодарської багатопрофільної гімназії «Гармонія», член пошуково – дослідницької групи «Майстерня досліджень» (керівник Єгембердінова О. О.), він виступив у військово-історичному напрямку з екскурсією «Захисникам Вітчизни присвячується…».

Керівником делегації була Ольга Вагеннік, методист відділу краєзнавства та патріотичного виховання КЗ «Центр туризму» ЗОР.

Підведення підсумків та нагородження переможців відбувалося у актовій залі Тернопільського вищого професійно-технічного училища ресторанного сервісу і торгівлі, керівництво цього закладу надзвичайно гостинно й радо зустрічало делегації зі всієї України і старанно опікувалось гостями.

Учасники конкурсу були нагороджені дипломами Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді та подарунками від організаторів заходу. Приємно, що серед переможців була представниця нашої області, Яна Липосавицька, яка отримала відзнаку за ІІІ місце.

Наші переможці отримали неоціненний досвід і безліч позитивних вражень та нових ідей для роботи у своїх музеях. Саме такі заходи налаштовують молодь на патріотизм, підтримують національний дух українства і віру в краще майбуття.

Категорія: Досягнення | Переглядів: 558 | Додав: zpcentrturizmu
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Ми в соцмережах
Важливо
"Сокіл"
("Джура")
Важливо
Ліси
Запорізького краю
Календар новин
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наші партнери

Міністерство освіти і науки України

УДЦТКУМ

Обласна Федерація спортивного туризму

Обласна Федерація спортивного орієнтування

Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz