Вівторок, 16.04.2024, 22:04
   Ви увійшли як Гость • Група "Гості" • RSS
Меню сайту
Напрями роботи
Категорії розділу
Новини Центру [191]
Краєзнавчий відділ [322]
Новини краєзнавчого відділу
Спортивний відділ [285]
Новини туристсько-спортивного відділу
Методичний відділ [152]
Новини методичного відділу
Патріотичне виховання [181]
Новини з питань патріотичного виховання
МАН [94]
Новини щодо Малої академії наук
Бібліотека [148]
Методичні матеріали, додані до розділу "Бібліотека"
Досягнення [82]
Вітання з досягненнями
Робота гуртків [132]
Поточна діяльність гуртків Центру
 

17:25
ІV Всеукраїнська конференція в м. Миколаїв

ІV Всеукраїнська конференція в м. Миколаїв

Четвертий рік в м. Миколаєві проходить Всеукраїнська краєзнавча конференція «Мій рідний край, моя земля очима сучасників». Четвертий рік поспіль в конференції приймають активну участь вихованці Запорізького обласного центру туризму та краєзнавства учнівської молоді. Цього року Запорізьку область представляли вихованці гуртків:

- Гурток «Історичного краєзнавства», керівник Окорокова Ірина Геннадіївна – Маслов Данило та Голотін Єгор, учні колегіуму «Елінт» Ленінського району м. Запоріжжя;

- Гурток «Географічне краєзнавство», керівник Похилько Світлана Павлівна – Рогатін Денис, учень ЗОШ № 32 Хортицького району м. Запоріжжя;

- Гурток «Етнографічне краєзнавство», керівник Похилько Наталія Анатоліївна – Рева Ольга, Ковальчук Олексій, учні Просторівської ЗОШ Чернігівського району.

На жаль, в очному етапі конкурсу, участь прийняв лише Рогатін Денис, який був свідком та учасником цікавої та насиченої програми конференції в Миколаєві. А дивитися було що! Приємні враження залишили численні запропоновані заходи: розкішне відкриття конференції – з танцями та співами місцевих художніх колективів, екскурсії до музею кораблебудування, відвідування Миколаївського зоопарку, перегляд Козацької вистави. Та довелось Денису не лише насолоджуватися яскравими видовищами, а й гідно захищати свою конкурсну роботу, а значить і наш Центр і Запорізьку область. І з цим завданням він справився блискуче, продемонструвавши гарну підготовку і володіння обраною темою. Загалом, конференція позитивно вплинула на всіх учасників, адже під час засідання секцій юні краєзнавці мали змогу поділитися своїми пошуковими здобутками перед вдячною аудиторією, отримати від справедливого журі цікаві ідеї та корисні поради, які обов’язково стануть в нагоді в подальшій краєзнавчій діяльності.

Вихованці КЗ «ЗОЦТКУМ» ЗОР, а саме: Рогатін Денис, Голотін Єгор, Рева Оля, Маслов Данило – нагороджені грамотами Департаменту освіти, науки та молоді облдержадміністрації Миколаївської області. Цей факт свідчить про те, що на розсуд журі наші вихованці представили справді гідні пошуково-дослідницькі роботи. Вітаємо юних краєзнавців, вихованців КЗ «ЗОЦТКУМ» ЗОР і бажаємо подальших перемог та відзнак.

Похилько С.П., культорганізатор краєзнавчого відділу
КЗ «ЗОЦТКУМ» ЗОР







Категорія: Досягнення | Переглядів: 823 | Додав: Тиалари
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Ми в соцмережах
Важливо
"Сокіл"
("Джура")
Важливо
Ліси
Запорізького краю
Календар новин
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Наші партнери

Міністерство освіти і науки України

УДЦТКУМ

Обласна Федерація спортивного туризму

Обласна Федерація спортивного орієнтування

Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz