Середа, 24.04.2024, 12:57
   Ви увійшли як Гость • Група "Гості" • RSS
Меню сайту
Напрями роботи
Категорії розділу
Новини Центру [191]
Краєзнавчий відділ [322]
Новини краєзнавчого відділу
Спортивний відділ [285]
Новини туристсько-спортивного відділу
Методичний відділ [152]
Новини методичного відділу
Патріотичне виховання [181]
Новини з питань патріотичного виховання
МАН [94]
Новини щодо Малої академії наук
Бібліотека [148]
Методичні матеріали, додані до розділу "Бібліотека"
Досягнення [82]
Вітання з досягненнями
Робота гуртків [132]
Поточна діяльність гуртків Центру
 

13:47
«Хто серцем тебе, Запоріжжя, торкався, той душу твою зрозуміти зумів»

«Хто серцем тебе, Запоріжжя, торкався, той душу твою зрозуміти зумів»
(захід з національно-патріотичного виховання)

23 жовтня 2014 р. на базі Просторівської ЗОШ І – ІІІ ступенів Чернігівського району було проведено позакласний захід з національно-патріотичного виховання. Захід був проведений керівником гуртка етнографічного краєзнавства Похилько Наталією Анатолівною. На заході були присутні представники КЗ «Центр туризму» ЗОР заступник директора Штанько О.М., завідувач краєзнавчого відділу Петроченко В.І. та методист з гуманітарного краєзнавства Гуленко К.С.

Увазі гостей був представлений захід на тему «Хто серцем тебе, Запоріжжя, торкався, той душу твою зрозуміти зумів», присвячений 70-річниці визволення Запорізької області від німецько-фашистських загарбників. Захід носив не лише інформаційну, а й культурно-естетичну спрямованість.

Вихованці гуртка розповіли про історію формування Запорізької області, про її символи – герб, гімн, прапор. Нагадали також основні моменти з історії області – будівництво Дніпрогесу, війна та повоєнна відбудова, трудовий подвиг народу. Діти продемонстрували свої наукові роботи та дослідницькі проекти. Під час заходу у виконанні учнів звучали пісні про рідний край, про щасливе дитинство.

Після заходу присутні ознайомились з творчим звітом Похилько Наталії Анатоліївни як керівника краєзнавчого об’єднання і керівника етнографічного гуртка на тему «Розвиток творчих здібностей школярів засобами краєзнавства». Всі присутні гості, педагоги мали змогу ознайомитись з системою патріотичного та громадянського виховання в школі та гуртку, з роллю краєзнавства у формуванні особистості учня, з досягненнями вихованців гуртка, зразками учнівських наукових та творчих робіт.

В рамках відкритого заходу було організовано екскурсії до шкільного краєзнавчого музею, Куточка Хліба. В школі було організовано виставку робіт учнів школи – вихованців гуртків, що працюють при будинок культури с. Просторе (зав. Гонтар І. А., кер. гурт. Дяволюк Н.В., Шевченко І.Ю.).

Крім того, на перервах гості мали змогу ознайомитись з малюнками та творчими доробками вихованців гуртка та інших учнів школи, присвяченими місячнику Довкілля.

Похилько Н.А.
Похилько С.П.

Категорія: Патріотичне виховання | Переглядів: 590 | Додав: Тиалари | Теги: чернігівський відділ туризму і крає, запорізький центр туризму і краєзна
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Ми в соцмережах
Важливо
"Сокіл"
("Джура")
Важливо
Ліси
Запорізького краю
Календар новин
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наші партнери

Міністерство освіти і науки України

УДЦТКУМ

Обласна Федерація спортивного туризму

Обласна Федерація спортивного орієнтування

Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz