П`ятниця, 29.03.2024, 07:02
   Ви увійшли як Гость • Група "Гості" • RSS
Меню сайту
Напрями роботи
Категорії розділу
Новини Центру [191]
Краєзнавчий відділ [322]
Новини краєзнавчого відділу
Спортивний відділ [285]
Новини туристсько-спортивного відділу
Методичний відділ [152]
Новини методичного відділу
Патріотичне виховання [181]
Новини з питань патріотичного виховання
МАН [94]
Новини щодо Малої академії наук
Бібліотека [148]
Методичні матеріали, додані до розділу "Бібліотека"
Досягнення [82]
Вітання з досягненнями
Робота гуртків [132]
Поточна діяльність гуртків Центру
 

10:08
Науково-практична конференція «Знахідки і проблеми науково-пошукової роботи учнів-членів Малої академії наук України»

Робота секцій історико-географічного профілю МАН на науково-практичній конференції «Знахідки і проблеми науково-пошукової роботи учнів-членів Малої академії наук України»

24 травня 2016 року, з нагоди 25-ої річниці створення Запорізького обласного відділення Малої академії наук України Департаментом освіти і науки Запорізької держадміністрації спільно з Запорізьким національним університетом було проведено науково-практичну конференцію «Знахідки і проблеми науково-пошукової роботи учнів-членів Малої академії наук України».

По обіді, в 5 корпусі ЗНУ відбулися секційні засідання науково-практичної конференції. У роботі секцій, які координував КЗ «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» ЗОР, взяли участь викладачі ЗНУ, 37 педагогів та 33 учні загальноосвітніх шкіл Запорізької області, які є слухачами МАН.

З пісенним вітанням «Україна - це ми» до учасників конференції виступила учениця Мелітопольської гімназії №10, вихованка МАН учнівської молоді Мелітопольської міської ради, переможець (2 місце) Всеукраїнського етапу МАН у секції «Педагогіка» Попова Дарія.

Почесними грамотами Департаменту освіти і науки Запорізької держадміністрації були нагороджені кращі педагоги області за вагомий особистий внесок у розвиток науково-дослідницької діяльності Малої академії наук, творчий підхід у роботі з обдарованою молоддю, які протягом багатьох років підготували переможців обласних і Всеукраїнських етапів МАН.

Викладачі ЗНУ із факультетів соціології та управління, історичного і журналістики підняли актуальні питання про перспективи розвитку науково-дослідницької діяльності учнів, плагіат як інтелектуальну пастку для юних науковців та виклики майбутнього університету для молодої науки.

Під час роботи секцій були презентовані збірки «Поради юним дослідникам. Історико-географічний профіль» та «Методичні вказівки до написання та оформлення науково-дослідницьких робіт з соціології для учнів-членів МАН України» (автори М.А. Лепський, Т.О. Ратушна, І.О. Кудінов), що були підготовлені та віддруковані при підтримці ЗНУ до 25 річниці створення Запорізького територіального відділення МАН.

25 років Запорізьке відділення МАН виконує свою головну мету – дає дитині можливість розвинути свій інтелект у самостійній творчій діяльності, тож бажаємо йому і надалі формувати людину-дослідника, здатну до творчого мислення, самостійного пошуку шляхів вирішення актуальних проблем сьогодення.

О.Р.Шелегеда, завідувач організаційно-масового відділу
по роботі з талановитою молоддю та МАН КЗ «Центр туризму» ЗОР

Категорія: МАН | Переглядів: 650 | Додав: Тиалари
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Ми в соцмережах
Важливо
"Сокіл"
("Джура")
Важливо
Ліси
Запорізького краю
Календар новин
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наші партнери

Міністерство освіти і науки України

УДЦТКУМ

Обласна Федерація спортивного туризму

Обласна Федерація спортивного орієнтування

Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz