П`ятниця, 26.04.2024, 01:55
   Ви увійшли як Гость • Група "Гості" • RSS
Меню сайту
Напрями роботи
Категорії розділу
Новини Центру [191]
Краєзнавчий відділ [322]
Новини краєзнавчого відділу
Спортивний відділ [285]
Новини туристсько-спортивного відділу
Методичний відділ [152]
Новини методичного відділу
Патріотичне виховання [181]
Новини з питань патріотичного виховання
МАН [94]
Новини щодо Малої академії наук
Бібліотека [148]
Методичні матеріали, додані до розділу "Бібліотека"
Досягнення [82]
Вітання з досягненнями
Робота гуртків [132]
Поточна діяльність гуртків Центру
 

15:24
Обласний зональний семінар «Сучасний музей закладу освіти в системі національно-патріотичного виховання учнівської молоді» у м. Вільнянськ

Відбувся Обласний зональний семінар «Сучасний музей закладу освіти в системі національно-патріотичного виховання учнівської молоді» у м. Вільнянськ

28 листопада 2019 року на базі Вільнянської гімназії «Світоч» відділом краєзнавства та патріотичного виховання було проведено обласний зональний семінар «Сучасний музей закладу освіти в системі національно-патріотичного виховання учнівської молоді».

У заході взяли участь працівники закладів освіти з Вільнянського, Запорізького та Новомиколаївського районів, Павлівської, Широківської та Петро-Михайлівської об’єднаних територіальних громад.

Семінар розпочався з доповіді заступника директора з навчально-виховної роботи Галини Савельєвої, яка акцентувала увагу присутніх на діяльності КЗ «Центр туризму» ЗОР в Запорізькій області, висвітлила питання розвитку туристсько-краєзнавчої діяльності та національно-патріотичного виховання учнівської молоді.

Також у ході семінару доповідачі розглянули не менш актуальні питання. Директор Вільнянського районного краєзнавчого музею Тетяна Гриценко зупинилася на питаннях стосовно роботи музейних закладів Вільнянського району.

Про Обласний та Всеукраїнський тур конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу» та про музеї закладів освіти Запорізької області більш детально розповіла методист відділу краєзнавства та патріотичного виховання Ольга Вагеннік.

Керівник туристських груп (експедицій) відділу краєзнавства та патріотичного виховання Юрій Сало вказав на головні особливості у висвітленні подій Української революції 1917-1921 рр. в експозиції шкільного музею та надав відповіді на запитання присутніх стосовно Всеукраїнської Акції учнівської молоді «Українська революція: 100 років надії і боротьби». Також доповідачем був анонсований майбутній захід – Всеукраїнська конференція в м. Запоріжжі, яка планується в квітні 2020 р.

Керівник музею освіти Вільнянського району Валентина Колодочка поділилася досвідом щодо створення та роботи музею освіти Вільнянської гімназії «Світоч» та провела в його стінах пізнавальну екскурсію.

По завершенні семінару учасникам були надані індивідуальні фахові консультації з питань стосовно ролі сучасного музею закладу освіти в системі національно-патріотичного виховання учнівської молоді та вручені сертифікати про підвищення кваліфікації педагогічних працівників.

Посилання на матеріали семінару на Гугл.Диску.

Категорія: Краєзнавчий відділ | Переглядів: 381 | Додав: zpcentrturizmu
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Ми в соцмережах
Важливо
"Сокіл"
("Джура")
Важливо
Ліси
Запорізького краю
Календар новин
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Наші партнери

Міністерство освіти і науки України

УДЦТКУМ

Обласна Федерація спортивного туризму

Обласна Федерація спортивного орієнтування

Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz