Четвер, 28.03.2024, 14:18
   Ви увійшли як Гость • Група "Гості" • RSS
Меню сайту
Напрями роботи
Категорії розділу
Новини Центру [191]
Краєзнавчий відділ [322]
Новини краєзнавчого відділу
Спортивний відділ [285]
Новини туристсько-спортивного відділу
Методичний відділ [152]
Новини методичного відділу
Патріотичне виховання [181]
Новини з питань патріотичного виховання
МАН [94]
Новини щодо Малої академії наук
Бібліотека [148]
Методичні матеріали, додані до розділу "Бібліотека"
Досягнення [82]
Вітання з досягненнями
Робота гуртків [132]
Поточна діяльність гуртків Центру
 

13:18
Підсумки семінару-наради для відповідальних за організацію і проведення І (районного) етапу Всеукраїнської гри «Сокіл» («Джура»)

Інформація
щодо підсумків семінару-наради для відповідальних за організацію і проведення І (районного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військо-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

14.03.2018 року комунальним закладом «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради (далі – КЗ «Центр туризму» ЗОР) спільно з Департаментом освіти та науки облдержадміністрації був проведений семінар-нарада для відповідальних за проведення І (районного/міського) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у приміщенні туристської бази «Дніпрянка» КЗ «Центр туризму» ЗОР.

На нараді були присутні партнери та представники обласного штабу Гри: методист відділу позашкільної, вищої освіти та інтернатних закладів Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації Чурикова Л.В., директор КЗ «Центр туризму» ЗОР Романчук О.П., заступник директора з навчально-виховної роботи КЗ «Центр туризму» ЗОР Савельєва Г.Г., заступник голови Запорізької обласної організації «Товариство сприяння обороні України» Токар С.М., голова Запорізької обласної громадської дитячої козацької організації «Молода Січ» Шеремет А.М., полковник запасу, заступник начальника з навчальної роботи ліцею «Захисник» Кулька Р.М.

До семінару-наради долучилися представники відділів освіти та навчальних закладів, які опікуються питаннями Гри «Джура» на міському/районному рівні, з Дніпровського, Шевченківського, Вознесенівського, Хортицького, Олександрівського, Комунарівського районів Запоріжжя, міст Бердянськ, Енергодар, Мелітополь, Токмак, Василівського, Веселівського, Вільнянського, Кам’янко-Дніпровського, Мелітопольського, Михайлівського, Новомиколаївського, Пологівського, Приазовського, Приморського, Оріхівського, Гуляйпільського, Токмацького, Запорізького районів області, а також з Осипеньківської, Комишуваської, Чкалівської, Біленківської, Великобілозерської сільських рад.

На початку семінару Чурикова Л.В. привітала присутніх та представила учасникам нового директора КЗ «Центр туризму» ЗОР Романчука О.П.. Олександр Павлович Романчук, в свою чергу, також привітав актив області з питань військово-патріотичного виховання з початком семінару-наради та висловив свою підтримку у всіх питаннях щодо організації та проведення Гри, тому що патріотичне виховання молоді є пріоритетним напрямком у формуванні нової української нації.

В процесі семінару були детально обговорені питання щодо організації конкурсної програми Гри з урахуванням нових типових положень. Учасники семінару-наради мали змогу задати та обговорити свої питання безпосередньо з головними суддями конкурсної програми Янущенко Д.В. (конкурси «Добре діло», «Відун», «Бівак» та «Рятівник»), Ніколаєвим О.С. (конкурси «Пластун» та «Ватра»), Токарем С.М. (конкурс «Стрільба»), Шереметом А.М. (конкурси «Впоряд», «Лава на лаву» та «Теренова гра»), Нагорним Л.І. (конкурс «Перетягування линви»), Бебешко С.Я. (конкурс «Смуга перешкод»). Також в процесі заходу були обговорені питання щодо умов перебування роїв на території КЗ ЗОЛ «Захисник» та внутрішнього розпорядку на ІІ обласному етапі Гри із заступником начальника ліцею Кулькою Р.М.

Своїм досвідом участі у ІІІ Всеукраїнському етапі дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2017 році, що проходив у Харківській області поділилася вчитель фізичного виховання Матвіївського ЗНВК «Всесвіт» Діброва Л.С.

Всі учасники семінару-наради отримали повний пакет документації щодо підготовки І етапу Гри та підготовки рою до участі у обласному етапі Гри.

Ніколаєв О.С.,
методист КЗ «Центр туризму» ЗОР

Категорія: Патріотичне виховання | Переглядів: 549 | Додав: Admin2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Ми в соцмережах
Важливо
"Сокіл"
("Джура")
Важливо
Ліси
Запорізького краю
Календар новин
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наші партнери

Міністерство освіти і науки України

УДЦТКУМ

Обласна Федерація спортивного туризму

Обласна Федерація спортивного орієнтування

Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz