П`ятниця, 29.03.2024, 17:10
   Ви увійшли як Гость • Група "Гості" • RSS
Меню сайту
Напрями роботи
Категорії розділу
Новини Центру [191]
Краєзнавчий відділ [322]
Новини краєзнавчого відділу
Спортивний відділ [285]
Новини туристсько-спортивного відділу
Методичний відділ [152]
Новини методичного відділу
Патріотичне виховання [181]
Новини з питань патріотичного виховання
МАН [94]
Новини щодо Малої академії наук
Бібліотека [148]
Методичні матеріали, додані до розділу "Бібліотека"
Досягнення [82]
Вітання з досягненнями
Робота гуртків [132]
Поточна діяльність гуртків Центру
 

15:16
Участь делегації Запорізької області у І Всеукраїнському форумі учнівської молоді дитячих патріотичних справ «Ми Українці»

Інформація
щодо участі делегації Запорізької області у І Всеукраїнському форумі учнівської молоді дитячих патріотичних справ «Ми Українці»

Відповідно до п. 150 Плану всеукраїнських та міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю за основними напрямами позашкільної освіти (наказ Міністерства освіти і науки України від 20.05.2016 №547), з метою національно-патріотичного виховання юних громадян України, відзначення дня захисника України та Дня Українського козацтва з 18 по 20 жовтня 2016 року пройшов І Всеукраїнський форум учнівської молоді дитячих патріотичних справ «Ми Українці».

У форумі активну участь взяли представники скаутських гуртків комунального закладу «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради та Енергодарського центру туризму і краєзнавства учнівської молоді у кількості 9-ти чоловік.

Протягом трьох днів учасники Форуму брали участь у пленарному засіданні, екскурсіях по видатних місцях міста Київ та у виховних заходах Форуму. Найважливішою частиною форуму була робота у наукових та презентаційних секціях форуму, де учні зі всієї України презентували свої дослідження з напрямків.

Делегація скаутів Запорізької області представила свої доповіді у секціях: «Українське козацтво та історичні традиції в сучасних умовах розвитку Української держави» з доповіддю «Козацька символіка крізь віки»; «Цікаві форми учнівського самоврядування» з доповіддю «Структура самоврядування Запорізької обласної дитячої скаутської організації «Скаути Запорожжя»; «Кращий організаційно-масовий захід» з доповіддю «Структура та ігрові форми обласної скаутської експедиції-практикуму «Гілея» та у секції «Довгострокова програма навчального закладу, що спрямована на патріотичне виховання учнівської молоді» з доповіддю «Навчальна програма «Скаутинг і краєзнавство». Всі доповіді були представлені на високому рівні та привернули увагу учасників Форуму.

Закінчився форум урочистим закриттям, нагородженням учасників форуму та виступами відомих науковців та почесних гостей заходу.

методист методичного відділу
з питань патріотичного виховання
Ніколаєв О.С.

Категорія: Патріотичне виховання | Переглядів: 548 | Додав: Тиалари | Теги: скаути запорожжя, запорізький центр туризму, скаути запорізької області, скаутинг і краєзнавство
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Ми в соцмережах
Важливо
"Сокіл"
("Джура")
Важливо
Ліси
Запорізького краю
Календар новин
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наші партнери

Міністерство освіти і науки України

УДЦТКУМ

Обласна Федерація спортивного туризму

Обласна Федерація спортивного орієнтування

Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz