П`ятниця, 29.03.2024, 00:02
   Ви увійшли як Гость • Група "Гості" • RSS
Меню сайту
Напрями роботи
Категорії розділу
Новини Центру [191]
Краєзнавчий відділ [322]
Новини краєзнавчого відділу
Спортивний відділ [285]
Новини туристсько-спортивного відділу
Методичний відділ [152]
Новини методичного відділу
Патріотичне виховання [181]
Новини з питань патріотичного виховання
МАН [94]
Новини щодо Малої академії наук
Бібліотека [148]
Методичні матеріали, додані до розділу "Бібліотека"
Досягнення [82]
Вітання з досягненнями
Робота гуртків [132]
Поточна діяльність гуртків Центру
 

13:28
Участь делегації Запорізької області у ХІ Всеукраїнській конференції «Південно-Східна Україна: зі стародавності у ХХІ століття»

Обласна краєзнавча конференція учнівської молоді
«Краєзнавчі нариси Запорізької землі»

З 22 по 25 листопада 2018 року в м. Святогірськ (Донецька область) проходила ХІ Всеукраїнська історико-краєзнавча конференція учнівської та студентської молоді «Південно-Східна Україна: зі стародавності у ХХІ століття», в якій брала учать делегація Запорізької області від КЗ «Центр туризму» ЗОР у такому складі:
- Важненко Катерина (учениця 11-го класу Запорізького ліцею № 34, вихованка гуртка «Пішохідний туризм» КЗ «Центр туризму» ЗОР, керівник Янущенко Д.В.);
- Олійник Аліна, учениця 10-го класу Костянтинівського РНВО -№1«Таврія» Мелітопольського району, вихованка гуртка «Історичне краєзнавство» КЗ «Центр туризму» ЗОР, керівник Горбова О. А.).

Керівником делегації був Олександр Савельєв, методист відділу краєзнавства та патріотичного виховання КЗ «Центр туризму» ЗОР.

Головною метою Конференції є залучення учнівської молоді до пошуково-дослідницької діяльності, виховання поваги та бережливого ставлення до історико-культурної спадщини українського народу, природи рідного краю.

Робота Конференції проходила на території гостинно-туристичного комплексу «Зелений Гай» у місті Святогірськ. Наша делегація гідно представила нашу область у двох секціях: «Етнологія та етнографія Південно-Східної Украіни» (Аліни Олійник з доповіддю «Особливості весільних традицій і обрядів в селі Костянтинівка Мелітопольського району» та у секції «Екологія та географія Південно-Східної України» (Катерини Важенко з доповіддю «Сучасний стан метеорологічної служби України на прикладі Запорізької області»).

Програма Конференції була насиченою та різноманітною. Вона включала в себе круглі столи з актуальних питань сучасності, виступ членів Громадської організації «Славетні епохи України», екскурсії, а також бал-вечірку «Краєзнавча перлина».

Всі учасники конференції отримали неоціненний досвід, який обов'язково знадобиться при майбутній науково-дослідній роботі, та незабутні позитивні враження від поїздки.

відділ краєзнавства та патріотичного виховання
КЗ «Центр туризму» ЗОР

Категорія: Новини Центру | Переглядів: 497 | Додав: Admin2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Ми в соцмережах
Важливо
"Сокіл"
("Джура")
Важливо
Ліси
Запорізького краю
Календар новин
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Наші партнери

Міністерство освіти і науки України

УДЦТКУМ

Обласна Федерація спортивного туризму

Обласна Федерація спортивного орієнтування

Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz