Вівторок, 16.04.2024, 12:46
   Ви увійшли як Гость • Група "Гості" • RSS
Меню сайту
Напрями роботи
Категорії розділу
Новини Центру [191]
Краєзнавчий відділ [322]
Новини краєзнавчого відділу
Спортивний відділ [285]
Новини туристсько-спортивного відділу
Методичний відділ [152]
Новини методичного відділу
Патріотичне виховання [181]
Новини з питань патріотичного виховання
МАН [94]
Новини щодо Малої академії наук
Бібліотека [148]
Методичні матеріали, додані до розділу "Бібліотека"
Досягнення [82]
Вітання з досягненнями
Робота гуртків [132]
Поточна діяльність гуртків Центру
 

12:21
Урочисте відкриття книжкової виставки, присвяченої 70-річчю від дня заснування КЗ "Центр туризму" ЗОР

Урочисте відкриття книжкової виставки,
присвяченої 70-річчю від дня заснування КЗ «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради, відбулось у Запорізькій обласній універсальній науковій бібліотеці

17 квітня 2018 року о 10.00 у приміщенні КЗ «Запорізька обласна універсальна наукова бібліотека» ЗОР відбулося відкриття виставки, приуроченої 70-річчю з дня заснування КЗ «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» ЗОР» ( скорочено КЗ «Центр туризму» ЗОР).

Мета заходу: інформування широких кіл громадськості про діяльність комунального закладу “Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді” Запорізької обласної ради, який є невід’ємною складовою позашкільної освіти Запорізької області, пропаганда дитячого туризму і краєзнавства, як засобу виховання юних громадян України - справжніх патріотів, які пишаються славним минулим України, фізично загартованих, готових захищати Батьківщину та звеличувати її своїми творчими здобутками сьогодні й в майбутньому.

Захід відкрила Палівода Т.М., завідуюча відділу краєзнавчої літератури КЗ «Запорізька обласна універсальна наукова бібліотека» ЗОР. Тетяна Миколаївна познайомила відвідувачів виставки з книгою «Видатні дати і події Запорізького краю у 2018 році», серед яких – 70-та річниця з дня заснування КЗ «Центр туризму» ЗОР - одного з найбільших закладів позашкільної освіти Запорізького регіону, давнього партнера та друга бібліотеки.

Про сьогодення та перспективи діяльності закладу, напрямки роботи профільних відділів, розповів Олександр Павлович Романчук - директор КЗ «Центр туризму» ЗОР.

Шелегеда Віталій Іванович - заступник директора з навчально-методичної роботи Центру познайомив учасників виставки з маловідомими фактами з історії становлення та розвитку туристичного руху на Запоріжжі.

Неймовірне захоплення у гостей заходу, студентів економіко-правничого коледжу ЗНУ, викликало відео у форматі "жива книга" про екстремальний похід запоріжців на Кавказ у 50-х роках ХХ століття.

Ветеран «Центру туризму» Сергій Бородін, керівник гуртка «Скаутинг та краєзнавство», туристичний стаж якого складає майже 50 років, не тільки ділився спогадами, а й заспівав свою улюблену похідну пісню.

Шелегеда Олена Романівна, завідуюча організаційно-масового відділу по роботі з талановитою молоддю та МАН КЗ «Центр туризму» ЗОР, представила виставку навчально-методичної та науково-популярної літератури, створеної педагогами центру за останні 20 років.

Колоритним доповненням заходу стали світлини туристичних походів сучасних гуртківців КЗ Центр туризму» ЗОР.

На відкриття виставки було запрошено ЗМІ, які з великою цікавістю взяли інтерв’ю у представників Центру туризму.

Загалом відкриття виставки пройшло у чудовій дружній атмосфері.

03 травня 2018 року у приміщенні КЗ Центру туризму» ЗОР відбудеться наступний святковий захід, приурочений 70-річному ювілею КЗ «Центр туризму» ЗОР – відкриття Музею історії дитячого туризму і краєзнавства».

Інформацію підготувала Дементьєва Анастасія, культорганізатор методичного відділу КЗ Центр туризму» ЗОР

Категорія: Новини Центру | Переглядів: 591 | Додав: Admin2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Ми в соцмережах
Важливо
"Сокіл"
("Джура")
Важливо
Ліси
Запорізького краю
Календар новин
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наші партнери

Міністерство освіти і науки України

УДЦТКУМ

Обласна Федерація спортивного туризму

Обласна Федерація спортивного орієнтування

Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz