Субота, 20.04.2024, 16:04
   Ви увійшли як Гость • Група "Гості" • RSS
Меню сайту
Напрями роботи
Категорії розділу
Новини Центру [191]
Краєзнавчий відділ [322]
Новини краєзнавчого відділу
Спортивний відділ [285]
Новини туристсько-спортивного відділу
Методичний відділ [152]
Новини методичного відділу
Патріотичне виховання [181]
Новини з питань патріотичного виховання
МАН [94]
Новини щодо Малої академії наук
Бібліотека [148]
Методичні матеріали, додані до розділу "Бібліотека"
Досягнення [82]
Вітання з досягненнями
Робота гуртків [132]
Поточна діяльність гуртків Центру
 

14:45
Урочистий захід, присвячений до 70-річчя з дня заснування КЗ "Центр туризму" ЗОР

Урочистий захід, присвячений до 70-річчя з дня заснування
комунального закладу «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради

15 травня 2018 року у приміщенні концертного залу ім. М.Глінки відбувся урочистий захід, присвячений 70-річчю з дня заснування комунального закладу «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради.

Центр туризму сьогодні – це сучасний заклад позашкільної освіти області, в якому більше 2 тисяч вихованців оволодівають навичками з 20 напрямків туризму, краєзнавства, патріотичного виховання і наукової творчості. Щорічно центр організовує, бере участь і стає призером більше ніж 50 масових туристсько-краєзнавчих заходів Міжнародного, Всеукраїнського та обласного рівнів, виховує справжніх патріотів, які пишаються славним минулим України, фізично загартованих, готових захищати Батьківщину та звеличувати її своїми творчими здобутками сьогодні й в майбутньому.

О 14 годині до фойє концертного залу ім. М.Глінки, де була організована виставка рекламної, навчально-методичної та науково-популярної літератури, створеної педагогами центру за останні 20 років та імпровізований туристський бівак з наметом, рюкзаками, «вогнищем» і польовим чаєм, стали «стікатися» співробітники і вихованці КЗ «Центр туризму» ЗОР та їх батьки, ветерани туризму і краєзнавства, студенти та учні навчальних закладів, представники наукових і культурних закладів міста та області. Сміх, зустрічі з давніми друзями, обійми, фото на пам’ять, поздоровлення створили дружню святкову атмосферу.

У концертному залі з привітальними словами до учасників заходу звернулися: - Гугнін Едуард Анатолійович, заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації;
- Марченко Владислав Петрович, заступник голови Запорізької обласної ради;
- Озерова Тетяна Ярославівна, директор Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації;
- Юдін Юрій Іванович, заступник голови Запорізької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України;
- Романчук Олександр Павлович, директор КЗ «Центр туризму» ЗОР.

Кращі працівники і вихованці Центру, що досягли високих результатів у навчальній, науковій та туристсько-спортивній роботі, були нагороджені орденами, грамотами і цінними подарунками Запорізької обласної державної адміністрації, Запорізької обласної ради, Департаменту освіти і науки, Запорізького обласного центру туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді.

Після урочистої частини працівники Запорізької обласної філармонії подарували всім учасникам заходу тематичну концертну програму «Центр туризму – сучасний заклад позашкільної освіти» з виступами музикантів, співаків, хорових колективів, які супроводжувалися відеофільмами про минуле і сучасне Запорізького дитячого туризму і краєзнавства.

Ще раз вітаємо педагогів Центру, туристсько-краєзнавчий актив Запорізької області зі святом. Бажаємо, щоб ваша важлива праця завжди була плідною та натхненою і дарувала вам лише радість та задоволення!

Бажаємо вам щастя, творчих успіхів, натхнення та професійних досягнень!

Оргкомітет свята

Категорія: Новини Центру | Переглядів: 663 | Додав: Admin2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Ми в соцмережах
Важливо
"Сокіл"
("Джура")
Важливо
Ліси
Запорізького краю
Календар новин
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наші партнери

Міністерство освіти і науки України

УДЦТКУМ

Обласна Федерація спортивного туризму

Обласна Федерація спортивного орієнтування

Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz