Четвер, 25.04.2024, 22:37
   Ви увійшли як Гость • Група "Гості" • RSS
Меню сайту
Напрями роботи
Категорії розділу
Новини Центру [191]
Краєзнавчий відділ [322]
Новини краєзнавчого відділу
Спортивний відділ [285]
Новини туристсько-спортивного відділу
Методичний відділ [152]
Новини методичного відділу
Патріотичне виховання [181]
Новини з питань патріотичного виховання
МАН [94]
Новини щодо Малої академії наук
Бібліотека [148]
Методичні матеріали, додані до розділу "Бібліотека"
Досягнення [82]
Вітання з досягненнями
Робота гуртків [132]
Поточна діяльність гуртків Центру
 

16:48
Відбувся обласний семінар-нарада відповідальних за організацію та проведення Всеукраїнської Гри «Сокіл» («Джура»)

У КЗ «Центр туризму» ЗОР відбувся обласний семінар-нарада відповідальних за організацію та проведення І (міського/районного) етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної Гри «Сокіл» («Джура»)

14 березня 2019 року в приміщенні КЗ «Центр туризму» ЗОР був проведений обласний семінар-нарада відповідальних за організацію і проведення І (міського/районного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військо-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

У заході взяли участь 55 педагогів та представників органів управління освітою Запорізької області, з таких районів та міст: Дніпровського, Запорізького, Комунарського, Олександрівського, Хортицького, Шевченківського районів міста Запоріжжя; міст Бердянська, Енергодара та Мелітополя; Василівського, Вільнянського, Гуляйпільського, Пологівського, Приазовського, Приморського, Мелітопольського, Новомиколаївського та Токмацького районів області; Михайлівської СР, Роздольської СР Михайлівського району, Приморської ОТГ, Комишуваської СР Оріхівського району, Водянської СР Кам'янсько-Дніпровського району, Великобілозерської ОТГ, Долинської СР Запорізького району, Петро-Михайлівської та Михайлівської СР Вільнянського району, Чкаловської СР Веселівського району, Якимівської СР, а також закладів освіти обласного підпорядкування: Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей», Запорізької школи-інтернату «Січовий колегіум», КЗ «Центр туризму» ЗОР та ПНЗ «ЗЦКВПВ «Школа Джур».

За програмою семінару-наради відбувалося обговорення проблемних питань, які виникають у процесі реалізації І етапу Гри, нові положення та нормативну базу щодо проведення Гри, а також порядок підготовки до участі у ІІ та ІІІ етапах Гри «Сокіл» («Джура»).

Нарада розпочалась зі вступного слова Лариси Чурикової, координатора Гри «Сокіл» («Джура») в Запорізькій області від Департаменту освіти і науки облдержадміністрації. Щодо організаційних особливостей проведення Гри «Сокіл» («Джура») виступив директор КЗ «Центр туризму» ЗОР Олександр Романчук. Про нове положення та гурткову систему Гри «Сокіл» («Джура»)» доповів Олексій Ніколаєв, методист відділу краєзнавства та патріотичного виховання КЗ «Центр туризму» ЗОР.

В обговоренні конкурсної програми брали участь Дмитро Янущенко, завідувач відділу краєзнавства та патріотичного виховання. Олександр Горошко, методист спортивного відділу КЗ «Центр туризму» ЗОР, детально розповів про техніку проходження конкурсу «Смуга перешкод». Учасники наради активно долучалися до обговорення, висували пропозиції та поради.

З доповіддю про особливості проведення конкурсу «Лава на лаву» виступив Костянтин Рижов, директор дитячо-юнацької спортивної школи з українського рукопашу «Спас». Учасникам семінару та всім бажаючим було запропоновано методичні відео-рекомендації та особисті консультації стосовно конкурсу «Лава на лаву».

Щодо питань співпраці в організації І (районних/міських) етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)» в районах та містах області виступили представники громадських організацій: «Молда Січ» ‒ Анатолій Шеремет, «Товариство сприяння обороні України» ‒ Василь Лавренюк, «Запорізька міська організація ветеранів АТО» ‒ Михайло Пиріг, «Юнацький корпус» ‒ Ростислав Роспутний, «Ветеранське братерство» ‒ Сергій Понуляк.

По завершенні семінару-наради учасникам були надані фахові консультації з питань організації та проведення І (міського/районного) етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної Гри «Сокіл» («Джура»)у 2018-2019 н. р.

Ознайомитись з нормативними документами та методичними розробками щодо організації Гри «Сокіл» («Джура») можна за посиланням на Гуглдиск.

Категорія: Патріотичне виховання | Переглядів: 699 | Додав: zpcentrturizmu
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Ми в соцмережах
Важливо
"Сокіл"
("Джура")
Важливо
Ліси
Запорізького краю
Календар новин
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наші партнери

Міністерство освіти і науки України

УДЦТКУМ

Обласна Федерація спортивного туризму

Обласна Федерація спортивного орієнтування

Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz