П`ятниця, 19.04.2024, 12:14
   Ви увійшли як Гость • Група "Гості" • RSS
Меню сайту
Напрями роботи
Категорії розділу
Новини Центру [191]
Краєзнавчий відділ [322]
Новини краєзнавчого відділу
Спортивний відділ [285]
Новини туристсько-спортивного відділу
Методичний відділ [152]
Новини методичного відділу
Патріотичне виховання [181]
Новини з питань патріотичного виховання
МАН [94]
Новини щодо Малої академії наук
Бібліотека [148]
Методичні матеріали, додані до розділу "Бібліотека"
Досягнення [82]
Вітання з досягненнями
Робота гуртків [132]
Поточна діяльність гуртків Центру
 

09:37
Запрошуємо до участі в VІІ обласному природничо-краєзнавчому зльоті учнівської молоді «Знай, люби, бережи»

Запрошуємо до участі
в VІІ обласному природничо-краєзнавчому зльоті учнівської молоді «Знай, люби, бережи»

Шановні завідувачі районних відділів освіти, адміністрації шкіл та керівники краєзнавчих гуртків!

19-21 травня в м. Запоріжжя КЗ «Запорізький обласний центр туризму та краєзнавства учнівської молоді» ЗОР проводитиме VІІ обласний природничо-краєзнавчий зліт учнівської молоді “Знай, люби, бережи», присвячений 75-річчю утворення Запорізької області. На зльоті, під час цікавої та напруженої програми конкурсів та змагань всі учасники матимуть змогу продемонструвати свої вміння, знання та навички з природничого краєзнавства, методів науково-дослідницької роботи, туристської підготовки. Також, юні краєзнавці матимуть чудову можливість обмінятися досвідом з своїми однолітками та багато чого цікавого почерпнути від професійної суддівської колегії зльоту.

До участі у зльоті запрошуються команди краєзнавчих гуртків початкового і основного рівнів КЗ «ЗОЦТКУМ» ЗОР природничого напряму, екологічних та географічних гуртків навчальних закладів області.

В зльоті можуть приймати участь команди двох вікових груп:
- молодша вікова група – 6-8 класи (початкового и основного (І року навчання) рівнів);
- старша вікова група – 8-11 класи (основного рівня І-ІІІ року навчання)

Склад команди: 8 учнів + керівник та 2 представника від району (один з яких буде задіяний у суддівстві зльоту). Допускається участь у старшій віковій групі окремих учнів 6-8 класів. Участь учнів 9-11 класів у молодшій віковій групі не дозволяється.

Реєстрація. Команди з районів (міст) області прибувають на місце проведення зльоту (о. Хортиця, «Туристичний пляж») до 10 години 19 травня 2014 року, де розміщуються в польових умовах у наметовому містечку. Команди повинні мати усе спорядження, необхідне для організації польового табору. Приготування їжі командами здійснюється самостійно на багатті, яке дозволяється використовувати тільки в місцях, вказаних організаторами зльоту.

Якщо Ви бажаєте, щоб команда Вашого району, школи, гуртка прийняла участь в зльоті, захистила честь свого навчального закладу, продемонструвала свої вміння та знання, нагадуємо, що попередню заявку на участь необхідно надати до 19 квітня за електронною адресою: kray_zoctkum@ukr.net (в темі листа обов’язково зазначте «заявка на природничий зліт), або за телефоном: (061)224-24-71 (спитати Жакова Олександра Володимировича).

Положення про зліт Ви можете знайти на сайті КЗ «ЗОЦТКУМ» ЗОР в розділі «Краєзнавчий відділ: план масових заходів».

Готуючись до зльоту ОБОВ’ЯЗКОВО зверніть увагу на пункт положення «Документація та терміни її подання»:

Лист (попередня заявка) про участь у зльоті надсилається до 19.04.2014 р. з поміткою на конверті «На природничо-краєзнавчий зліт» за адресою: Директору КЗ «ЗОЦТКУМ» ЗОР, вул. Немировича-Данченка, 46А, м. Запоріжжя, 69091, або електронною поштою на адресу E-mail: kray_zoctkum@ukr.net

Команди районів, що не подали попередньої заявки у визначений цим положення термін, до зльоту допускатися не будуть.

Іменні заявки на участь команд у змаганнях виключно за формою додатку 1, завірені підписом і печаткою начальника рай(міськ)ВО або керівника навчального закладу, а також печаткою медичного закладу, подаються до мандатної комісії в день заїзду.

Разом із іменною заявкою керівникам команд потрібно подати такі документи:

- копії паспортів учасників (на учнів до 16 років – свідоцтв про народження), завірені підписом і печаткою керівника навчального закладу;

- для учасників, які не мають паспортів – учнівські (студентські) квитки, дійсні на 2013-2014 н.р. або довідки з місця навчання на 2013-2014 н.р. виключно за формою додатку 2. Учнівські квитки, виготовлені поліграфічним способом, та довідки з місця навчання, мають бути завірені підписом директора навчального закладу та печаткою, що перекриває фотографію не менше ніж на третину. Також додатково повинна бути завірена печаткою інформація про рік навчання (кожен навчальний рік окремо);

- кваліфікаційні книжки спортсменів із оформленими розрядами (при наявності);

- страхові поліси від нещасних випадків на всіх учасників, дійсні на час проведення змагань. Умови страхування повинні передбачати страховий захист від нещасних випадків, які сталися під час занять спортом;

- медичні книжки (копії, завірені печаткою керівника закладу) керівників команд;

- наказ закладу щодо участі команди в змаганнях, у якому зазначено про проведення інструктажів із безпеки життєдіяльності з учасниками змагань (для команд КЗ «ЗОЦТКУМ» ЗОР – журнал реєстрації інструктажів із безпеки життєдіяльності з гуртківцями).

Як Ви знаєте, всі змагання починаються з мандатної комісії. Мандатна комісія зльоту не має права допустити команду до змагань, якщо не вистачає бодай одного з перерахованих вище документів. Тож давайте сумісними зусиллями зробимо все можливе, щоб таких випадків не було, а всі діти-учасники зльоту мали змогу отримати задоволення від змагання зі своїми однолітками, однодумцями, друзями.

Чекаємо Ваших заявок і запрошуємо до участі в VІІ обласному природничо-краєзнавчому зльоті учнівської молоді «Знай, люби, бережи».

Краєзнавчий відділ

Категорія: Краєзнавчий відділ | Переглядів: 613 | Додав: Тиалари
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Ми в соцмережах
Важливо
"Сокіл"
("Джура")
Важливо
Ліси
Запорізького краю
Календар новин
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Наші партнери

Міністерство освіти і науки України

УДЦТКУМ

Обласна Федерація спортивного туризму

Обласна Федерація спортивного орієнтування

Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz