П`ятниця, 29.03.2024, 03:58
   Ви увійшли як Гость • Група "Гості" • RSS
Меню сайту
Напрями роботи
Категорії розділу
Новини Центру [191]
Краєзнавчий відділ [322]
Новини краєзнавчого відділу
Спортивний відділ [285]
Новини туристсько-спортивного відділу
Методичний відділ [152]
Новини методичного відділу
Патріотичне виховання [181]
Новини з питань патріотичного виховання
МАН [94]
Новини щодо Малої академії наук
Бібліотека [148]
Методичні матеріали, додані до розділу "Бібліотека"
Досягнення [82]
Вітання з досягненнями
Робота гуртків [132]
Поточна діяльність гуртків Центру
 

16:43
Звітньо-виборча конференція Запорізького обласного осередку "Національної організації скаутів України"

Звітньо-виборча конференція Запорізького обласного осередку Всеукраїнської громадської молодіжної організації
«Національна організація скаутів України»

5 березня методистом КЗ «Запорізький обласний центр туризму и краєзнавства учнівської молоді» ЗОР (КЗ «ЗОЦТКУМ» ЗОР) Ніколаєвим О.С. була організована і проведена звітньо-виборча конференція Запорізького обласного осередку Всеукраїнської громадської молодіжної організації «Національна організація скаутів України» (ЗОО ВМГО «НОСУ»). На конференції були присутні десять скаут-лідерів, які ведуть активну навчально-виховну роботу з учнівською молоддю: Національний секретар ВМГО «НОСУ» та заступник директора соціальних служб міста Києва Колобова Я.В., голова Обласного осередку, керівник Запорізької обласної дитячої скаутської організації «Скаути Запорожжя» та методист з патріотичного виховання КЗ «ЗОЦТКУМ» ЗОР Ніколаєв О.С., інструктор з туристських груп (експедицій) КЗ «ЗОЦТКУМ» ЗОР Янущенко Д.В., представник національної ради ВМГО «НОСУ» та керівник гуртка «Скаутинг і краєзнавство» КЗ «ЗОЦТКУМ» ЗОР Бородін С.Е., голова ревізійної комісії Обласного осередку та керівник туристсько-краєзнавчих гуртків ЦТКС місто Енергодар Ленінець Г.В., представник Обласного управління сім’ї, молоді та спорту Єгорова І.В., керівник туристських гуртків СТК «Едельвейс» Комунарівського району, представники студентської молоді Ячин В.А. та Бублік О.Г.

У порядку денному було розглянуто звіти керівних органів ЗОО ВМГО «НОСУ» за 2011 – 2012 роки, обрання нової ради та керівних органів осередку (голову, заступника голови, секретаря та ревізійну комісію), обрання трьох делегатів на Всеукраїнську звітньо-виборчу конференцію, яка відбудеться 19 травня 2013 року.

Голова ЗОО ВМГО «НОСУ» Ніколаєв О.С. першим надав свій звіт, в якому були зазначені всі заходи, які організовувалися представниками Обласного осередку, та заходи, в яких вони брали участь, методичні розробки та публікації у наукових та педагогічних періодичних виданнях.

Другим представив свій звіт голова ревізійної комісії Обласного осередку Ленінець Г.В. В своєму звіті він доповів про відсутність порушень в роботі обласної ради осередку за 2011 – 2012 роки.

Були проведені вибори на керівні органи осередку: головою осередку був обраний Ніколаєв О.С., заступником голови був обраний Ленінець Г.В., секретарем обрана Бублік О.Г., головою ревізійної комісії став Бородін С.Е.

Конференція була проведена без порушень статуту ЗОО ВМГО «НОСУ», та чинного законодавства України та признана представником ВМГО «НОСУ» легітимною.







Категорія: Патріотичне виховання | Переглядів: 701 | Додав: Тиалари
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Ми в соцмережах
Важливо
"Сокіл"
("Джура")
Важливо
Ліси
Запорізького краю
Календар новин
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наші партнери

Міністерство освіти і науки України

УДЦТКУМ

Обласна Федерація спортивного туризму

Обласна Федерація спортивного орієнтування

Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz