Субота, 27.04.2024, 06:38
   Ви увійшли як Гость • Група "Гості" • RSS
Меню сайту
Напрями роботи
Категорії розділу
Новини Центру [191]
Краєзнавчий відділ [322]
Новини краєзнавчого відділу
Спортивний відділ [285]
Новини туристсько-спортивного відділу
Методичний відділ [152]
Новини методичного відділу
Патріотичне виховання [181]
Новини з питань патріотичного виховання
МАН [94]
Новини щодо Малої академії наук
Бібліотека [148]
Методичні матеріали, додані до розділу "Бібліотека"
Досягнення [82]
Вітання з досягненнями
Робота гуртків [132]
Поточна діяльність гуртків Центру
 

12:50
І з'їзд скаутських патрулів Запорізької області

І З’ЇЗД СКАУТСЬКИХ ПАТРУЛІВ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

З 21.02 по 22.02.14 на базі комунального закладу «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді» Запорізької обласної ради з метою активізації учнівського самоврядування та поширення скаутського руху в Запорізькій області на засадах патріотизму, любові до України, поваги до народних звичаїв, традицій та національних цінностей Українського народу, пройшов І з’їзд скаутських патрулів Запорізької області. В заході взяли участь представники учнівської молоді з міст Запоріжжя та Енергодар, Новомиколаївського та Вільнянського районів Запорізької області загальною кількістю 64 чоловіка.

Програма з’їзду 21.02.14 року включала проведення активітету «Мінерали та гірські породи Запорізької області», який проводився керівником гуртків Бородіним С. Е. та методистом Ніколаєвим О. С. в рамках підготовки до природничого зльоту учнівської молоді «Знай, люби, бережи». Також учасники З’їзду відвідали музей раритетних автомобілів та військової техніки «Фаетон». Під час екскурсії діти дізнались багато цікавого про військову техніку часів Великої Вітчизняної війни в рамка виховного плану скаутських гуртків по відзначенню 70-тої річниці визволення України від фашистських загарбників.

Проведення самого З’їзду відбувалось 22.02.14 року. Відкриттям заходу стала урочисте посвячення трьох представників з міста Запоріжжя та Вільнянського району у скаути. Це посвята була символічною для юнаків, тому що у цей день у 1857 році у Лондоні народився засновник скаутського руху у всьому Світі – Лорд Баден Пауел. Також скаути Запорізької області хвилиною мовчання ушанували пам’ять загиблих під час революційних протистоянь у місті Києві.

Під час З’їзду було сформовано нове керівництво Обласної скаутської організації «Скаути Запорожжя» та проведено перше засідання ради організації з вирішення основних питань, які будуть сприяти подальшому розвитку.

З’їзд був проведений на хорошому організаційному рівні. Під час проведення заходу діти проявили свою активну позицію щодо розбудови організації та активізували якості справжніх лідерів, які спроможні висловлювати свою думку та проявляти ініціативність у добрих та корисних справах для своєї Батьківщини.

методист КЗ "ЗОЦТКУМ" ЗОР
Ніколаєв О.С.










Категорія: Патріотичне виховання | Переглядів: 617 | Додав: Тиалари
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Ми в соцмережах
Важливо
"Сокіл"
("Джура")
Важливо
Ліси
Запорізького краю
Календар новин
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Наші партнери

Міністерство освіти і науки України

УДЦТКУМ

Обласна Федерація спортивного туризму

Обласна Федерація спортивного орієнтування

Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz