П`ятниця, 26.04.2024, 09:06
   Ви увійшли як Гость • Група "Гості" • RSS
Меню сайту
Напрями роботи
Категорії розділу
Новини Центру [191]
Краєзнавчий відділ [322]
Новини краєзнавчого відділу
Спортивний відділ [285]
Новини туристсько-спортивного відділу
Методичний відділ [152]
Новини методичного відділу
Патріотичне виховання [181]
Новини з питань патріотичного виховання
МАН [94]
Новини щодо Малої академії наук
Бібліотека [148]
Методичні матеріали, додані до розділу "Бібліотека"
Досягнення [82]
Вітання з досягненнями
Робота гуртків [132]
Поточна діяльність гуртків Центру
 

15:00
Інформація про І обласний зліт юних геологів-краєзнавців «Юний геолог»

Інформація про І обласний зліт юних геологів-краєзнавців «Юний геолог»

1-2 червня 2019 року на території урочища Савур-Могила (околиця с. Григорівка, Запорізький район) пройшов І обласний зліт юних геологів-краєзнавців «Юний геолог». Захід організований і проводиться комунальним закладом «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради за підтримки Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації і є складовою частиною системи краєзнавчої роботи з учнівською молоддю в області.

Метою проведення Зльоту є визначення рівня компетентностей юних дослідників з геологічного краєзнавства та сприяння розвитку та активації геологічного краєзнавства серед учнівської молоді.

У зльоті взяли участь 8 команд з міст Енергодар, Бердянськ, Запоріжжя, Вільнянського, Веселівського, Мелітопольського та Василівського районів області, а також Петромихайлівської об’єднаної територіальної громади.

На урочистому відкритті з вітальним словом до учасників зльоту звернулися Манюк Володимир Васильович − кандидат геолого-мінералогічних наук, доцент кафедри геології та гідрогеології Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара та Савельєва Галина Григорівна − заступник директора з навчально-виховної роботи Запорізького обласного центру туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді.

Програма Зльоту включала в себе: лекцію Манюка В. В. «Геологічні пам'ятки України та проблеми охорони і збереження геологічної спадщини»; чотири практикуми, метою яких було практичне застосування сформованих раніше вмінь і навичок, узагальнення й систематизація теоретичних знань з геології; змагання в конкурсах: «Юні знавці геології», «Визначення гірських порід, мінералів та палеонтологічних зразків» та «Геологічний маршрут».

У загальнокомандному заліку I місце здобула команда «ОКЗ «Орієнтир» Петромихайлівської селищної ради, вихованці КЗ «Центр туризму» ЗОР (кер. Олійник М. О.), II місце – команда «Азимут» Веселівської загальноосвітньої школи №2 Веселівської селищної ради, вихованці КЗ «Центр туризму» ЗОР (кер. Нестеренко В. М.), III місце – команда «Граніт» Дружелюбівського навчально-виховного комплексу Вільнянської районної ради, вихованці КЗ «Центр туризму» ЗОР (кер. Похилько С. П.).

Завершився I обласний зліт геологів-краєзнавців «Юний геолог» урочистим закриттям, яке було знято з висоти пташиного польоту квадрокоптером Запорізького обласного центру туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді. Усі учасники та переможці змагань були нагороджені грамотами Запорізького обласного центру туризму і краєзнавства спорту та екскурсій учнівської молоді та призами.

Відділ краєзнавства та патріотичного виховання

Категорія: Краєзнавчий відділ | Переглядів: 659 | Додав: zpcentrturizmu
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Ми в соцмережах
Важливо
"Сокіл"
("Джура")
Важливо
Ліси
Запорізького краю
Календар новин
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Наші партнери

Міністерство освіти і науки України

УДЦТКУМ

Обласна Федерація спортивного туризму

Обласна Федерація спортивного орієнтування

Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz