П`ятниця, 26.04.2024, 16:23
   Ви увійшли як Гость • Група "Гості" • RSS
Меню сайту
Напрями роботи
Категорії розділу
Новини Центру [191]
Краєзнавчий відділ [322]
Новини краєзнавчого відділу
Спортивний відділ [285]
Новини туристсько-спортивного відділу
Методичний відділ [152]
Новини методичного відділу
Патріотичне виховання [181]
Новини з питань патріотичного виховання
МАН [94]
Новини щодо Малої академії наук
Бібліотека [148]
Методичні матеріали, додані до розділу "Бібліотека"
Досягнення [82]
Вітання з досягненнями
Робота гуртків [132]
Поточна діяльність гуртків Центру
 

23:03
Інформація про обласний семінар «Методика підготовки творчих робіт до краєзнавчих конкурсів»

ІНФОРМАЦІЯ
про обласний семінар «Методика підготовки творчих робіт до краєзнавчих конкурсів»

06 вересня 2017 року у приміщенні КЗ «Центр туризму» ЗОР було проведено обласний семінар «Методика підготовки творчих робіт до краєзнавчих конкурсів».

У семінарі брали участь 32 педагоги області, представники Дніпровського, Шевченківського, Комунарського, Хортицького районів міста Запоріжжя, міст Енергодара, Бердянська, Токмака та Мелітополя, Вільнянського, Василівського, Великобілозерського, Запорізького, Гуляйпільського, Кам’янко-Дніпровського, Приазовського, Пологівського, Мелітопольського, Великобілозерського та Токмацького районів області, а також Більмацького району (Смирновської територіальної громади), Запорізького району (Біленьківської територіальної громади) та КЗ «Центр туризму» ЗОР.

Семінар розпочав завідувач краєзнавчого відділу КЗ «Центр туризму» ЗОР Петроченко В. І., який розповів про систему всеукраїнських та обласних масових краєзнавчих заходів у 2017-2018 н. р.

У першій частині семінару з доповідями виступили:

1. Янущенко Д. В., керівник туристських груп (експедицій) краєзнавчого відділу КЗ «Центр туризму» ЗОР, з теми: «Методичні рекомендації з підготовки творчих робіт до Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна» та Всеукраїнського конкурсу на кращу туристсько-краєзнавчу експедицію учнівської молоді з активним способом пересування «Мій рідний край»;

2. Вагеннік О. М., методист краєзнавчого відділу КЗ «Центр туризму» ЗОР, з теми: «Методичні рекомендації з підготовки творчих робіт до Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв навчальних закладів юних екскурсоводів «Край, в якому я живу»;

У другій частині семінару з доповідями виступили:

1. Петроченко В. І., завідувач краєзнавчого відділу КЗ «Центру туризму» ЗОР, з теми: «Методичні рекомендації з підготовки звітних матеріалів до Обласної краєзнавчої конференції учнівської молоді «Земля за порогами»;

2. Савельєв О. Г. та Калниш А. І., методисти краєзнавчого відділу КЗ «Центру туризму» ЗОР, з теми: «Методичні рекомендації з підготовки звітних матеріалів до Обласного заочного конкурсу пошукових робіт учнівської молоді «Природа рідного краю».

3. Сова В. В., методист краєзнавчого відділу КЗ «Центр туризму» ЗОР, з теми «Методичні рекомендації з підготовки звітних матеріалів до Обласного заочного конкурсу пошукових робіт «Твої герої, Запорізький край».

По завершенні засідання учасникам були надані фахові консультації з питань організації роботи в системі всеукраїнських та обласних масових краєзнавчих заходів у 2017-2018 н. р. Всі учасники семінару отримали CD-диски із збіркою навчально-методичних та нормативних матеріалів з краєзнавства та теми семінару.

Петроченко В. І., Калниш А. І.

Категорія: Краєзнавчий відділ | Переглядів: 639 | Додав: Admin2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Ми в соцмережах
Важливо
"Сокіл"
("Джура")
Важливо
Ліси
Запорізького краю
Календар новин
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Наші партнери

Міністерство освіти і науки України

УДЦТКУМ

Обласна Федерація спортивного туризму

Обласна Федерація спортивного орієнтування

Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz