Четвер, 25.04.2024, 16:47
   Ви увійшли як Гость • Група "Гості" • RSS
Меню сайту
Напрями роботи
Категорії розділу
Новини Центру [191]
Краєзнавчий відділ [322]
Новини краєзнавчого відділу
Спортивний відділ [285]
Новини туристсько-спортивного відділу
Методичний відділ [152]
Новини методичного відділу
Патріотичне виховання [181]
Новини з питань патріотичного виховання
МАН [94]
Новини щодо Малої академії наук
Бібліотека [148]
Методичні матеріали, додані до розділу "Бібліотека"
Досягнення [82]
Вітання з досягненнями
Робота гуртків [132]
Поточна діяльність гуртків Центру
 

15:59
Інформація про Обласну конференцію-захист звітів про експедиції учнівської молоді з активним способом пересування «Мій рідний край»

Інформація
про Обласну конференцію-захист звітів про експедиції учнівської молоді з активним способом пересування «Мій рідний край»

12-13 грудня в приміщенні КЗ «Запорізький обласний центр туризму та краєзнавства, спорту і екскурсій учнівської молоді» ЗОР, краєзнавчим відділом була проведена обласна конференція-захист звітів про експедиції учнівської молоді з активним способом пересування «Мій рідний край».

Конференція є щорічним масовим заходом – очним етапом заочного обласного туру Всеукраїнського конкурсу на кращу туристсько-краєзнавчу експедицію учнівської молоді з активним способом пересування «Мій рідний край». На конференції представляли свої звіти про експедиції представники туристсько-краєзнавчих груп в наступних номінаціях:
- експедиції вихідного дня;
- експедиції з маршрутом 1 – 3 ступеню складності.

У конференції взяли участь 34 представника 12 туристсько-краєзнавчих груп з Орджонікідзевського та Хортицького районів м. Запоріжжя; м. Мелітополь, м. Бердянськ, м. Енергодар, Василівського, Мелітопольського, Новомиколаївського, Приморського районів та КЗ «Центр туризму» ЗОР.

Представників туристсько-експедиційних груп – переможців обласного туру Всеукраїнського конкурсу звітів про експедиції учнівської молоді з активним способом пересування «Мій рідний край» було нагороджено грамотами КЗ «Центр туризму» ЗОР. Керівники цих груп буде нагороджено грамотами Департаменту освіти і науки облдержадміністрації.

Суддівська колегія безпосередньо на конференції оцінювала доповіді (з медіа презентаціями) юних туристів-краєзнавців про здійснені ними експедиції.

В номінації «Експедиція вихідного дня» переможцями стали: за 1 місце – пошукові група КПНЗ «ЦДЮТТ» ВРР ЗОР (керівник Підгорний А.І.) та Підгірненської ЗОШ Новомиколаївського району/ вихованці КЗ «Центр туризму» ЗОР (керівник Кучерява І.А.
за 2 місце – пошукова група ЦТКТУМ м. Мелітополь (керівник Шевченко А.М.);

В номінації «Експедиції з маршрутом 1-3 ступеню складності»:
за 1 місце – пошукова група «ЮНЕКО» гімназії № 45 Хортицького району м. Запоріжжя/вихованці КЗ «Центр туризму» ЗОР (керівник Шелегеда В.І.);
за 2 місце – пошукова група Приморського відділу КЗ «Центр туризму» ЗОР м. Бердянськ (керівник Бєлінська О.С.);
за 3 місце – пошукові групи Приморського відділу КЗ «Центр туризму» ЗОР (керівник Дульцев С.В.) та ЦТКС м. Енергодар (Кузєванова О.І.).

Вітаємо всіх переможців конференції «Мій рідний край». Всі вони згодом отримають грамоти КЗ «Центр туризму» ЗОР. Сподіваємось, що наступного року показники прихильників активного способу життя та краєзнавчих експедицій лише зростатимуть.

Янущенко Д.В., Петроченко В.І.

Категорія: Краєзнавчий відділ | Переглядів: 703 | Додав: Тиалари
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Ми в соцмережах
Важливо
"Сокіл"
("Джура")
Важливо
Ліси
Запорізького краю
Календар новин
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Наші партнери

Міністерство освіти і науки України

УДЦТКУМ

Обласна Федерація спортивного туризму

Обласна Федерація спортивного орієнтування

Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz