Середа, 01.05.2024, 23:42
   Ви увійшли як Гость • Група "Гості" • RSS
Меню сайту
Напрями роботи
Категорії розділу
Новини Центру [191]
Краєзнавчий відділ [322]
Новини краєзнавчого відділу
Спортивний відділ [285]
Новини туристсько-спортивного відділу
Методичний відділ [152]
Новини методичного відділу
Патріотичне виховання [181]
Новини з питань патріотичного виховання
МАН [94]
Новини щодо Малої академії наук
Бібліотека [148]
Методичні матеріали, додані до розділу "Бібліотека"
Досягнення [82]
Вітання з досягненнями
Робота гуртків [132]
Поточна діяльність гуртків Центру
 

15:21
Інформація про участь у Всеукраїнській краєзнавчій конференції учнівської молоді «А ми тую славу збережемо»

ІНФОРМАЦІЯ
про участь у Всеукраїнській краєзнавчій конференції учнівської молоді «А ми тую славу збережемо»

28-29 квітня 2015 р. у м. Києві відбулась Всеукраїнська краєзнавча конференція учнівської молоді «А ми тую славу збережемо» (далі – конференція). Конференція завершувала краєзнавчо-пошукову роботу навчальних закладів в рамках Всеукраїнської акції до 70-ї річниці звільнення українських земель від окупації та перемоги над нацизмом у Європі в роки Другої світової війни, що проводиться з грудня 2013 по травень 2015 років.

Делегація нашої області, під керівництвом педагога КЗ «Центр туризму» ЗОР Янущенка Дмитра Вікторовича, була представлена у такому складі за номінаціями:

1. Уханова Інна, учениця 9 класу Мордвинівської ЗОШ Мелітопольського району, вихованка гуртка «Історичне краєзнавство» КЗ «Центр туризму» ЗОР (секція «Дослідження бойового шляху військових частин і формувань, що звільняли українські землі від нацистсько-фашистського поневолення»);

2. Лисова Катерина, учениця 11 класу Мордвинівської ЗОШ Мелітопольського району, вихованка гуртка «Історичне краєзнавство» КЗ «Центр туризму» ЗОР («Роль та місце музеїв навчальних закладів, що висвітлюють події Другої світової війни, у пропаганді та популяризації знань про війну, висвітлення ними українського виміру втрат і здобутків, повоєнних радянських репресій проти людей і народів»);

3. Рева Антон, студент 2 курсу Відокремленого структурного підрозділу «Мелітопольський коледж Таврійського державного універсітету», вихованець ЦТКТУМ м. Мелітополь (секція «Дослідження бойового шляху військових частин і формувань, що звільняли українські землі від нацистсько-фашистського поневолення»);

4. Коваленко Поліна, учениця 9-в класу ЗОШ №4 м. Мелітополя, вихованка ЦТКТУМ м. Мелітополь (секція «Дослідження бойового шляху військових частин і формувань, що звільняли українські землі від нацистсько-фашистського поневолення»).

Під час переїзду до Меморіального комплексу «Національний музей історії Великої Вітчізняної війни 1941-1945 років» учасникам Конференції була проведена екскурсія «Київ – місто-герой», а після урочистого відкриття Конференції – екскурсія залами музею та майданчиком військової техніки, місць пов’язаних з Революцією гідності та подвигом Небесної сотні, а також по історико-культурних об’єктах міста Києва.

Всі учасники були нагороджені грамотами Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.

Вітаємо наших вихованців з гідним виступом на Всеукраїнській краєзнавчій конференції учнівської молоді «А ми тую славу збережемо»!

Янущенко Д.В.
Петроченко В.І.

Категорія: Досягнення | Переглядів: 736 | Додав: Тиалари
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Ми в соцмережах
Важливо
"Сокіл"
("Джура")
Важливо
Ліси
Запорізького краю
Календар новин
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наші партнери

Міністерство освіти і науки України

УДЦТКУМ

Обласна Федерація спортивного туризму

Обласна Федерація спортивного орієнтування

Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz