Вівторок, 23.04.2024, 09:36
   Ви увійшли як Гость • Група "Гості" • RSS
Меню сайту
Напрями роботи
Категорії розділу
Новини Центру [191]
Краєзнавчий відділ [322]
Новини краєзнавчого відділу
Спортивний відділ [285]
Новини туристсько-спортивного відділу
Методичний відділ [152]
Новини методичного відділу
Патріотичне виховання [181]
Новини з питань патріотичного виховання
МАН [94]
Новини щодо Малої академії наук
Бібліотека [148]
Методичні матеріали, додані до розділу "Бібліотека"
Досягнення [82]
Вітання з досягненнями
Робота гуртків [132]
Поточна діяльність гуртків Центру
 

14:30
Інформація щодо участі скаутів Запорізької області у регіональній конференції з обміну скаутського досвіду «Скаути України разом»

Інформація
щодо участі скаутів Запорізької області у регіональній конференції з обміну скаутського досвіду «Скаути України разом»

З 11 по 12 листопада скаутські гуртки КЗ «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді»» ЗОР (керівник Ніколаєв О.С.) та Енергодарського центру туризму краєзнавства та спорту (керівники Закржевська С.М, та Ленінець Г.В.) та учасники Громадської організації «Запорізька обласна дитяча скаутська організація «Слідопит» взяли участь у міжрегіональній скаутській конференції з обміну скаутського досвіду «Скаути України разом», яка пройшла у місті Дніпро. Конференція була організована силами Дніпровського скаутського об’єднання «Скіф» Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Національна організація скаутів України». В конференції взяли участь 40 скаутів із Запорізької та Дніпропетровської областей.

Під час заходу юні скаути отримали досвід взявши участь у квесті з елементами геокешингу. Це інноваційний напрямок орієнтування за допомогою GPS. Всі команди були перемішані для того, щоб скаути навчилися працювати в команді та набули нових друзів з числа учасників заходу. Тома у квесті перемогла дружба. Після квесту по програмі було нагородження команд та презентації діяльності скаутських гуртків та організацій. Запорізькі та енергодарські скаути презентували головні скаутські події року – Обласну скаутську експедицію-практикум «Гілея», що проводиться КЗ «Центр туризму» ЗОР у Василівському районі, та Відкритий скаутський практикум «7 Бродів», який проводиться Енергодарським ЦТКС в околицях міста Енергодар. Наступного дня скаути відвідали Національний центр аерокосмічної освіти молоді та подивилися центральну частину міста Дніпро.

Захід пройшов на високому організаційному рівні та виконав всі свої завдання. Всі учасники заходу з нетерпінням чекають наступного спільного заходу зі скаутами Дніпропетровської області. Велика вдячність всім хто долучився до організації цього цікавого та корисного заходу.

Методист КЗ «Центр туризму» ЗОР
Ніколаєв О.С.

Категорія: Робота гуртків | Переглядів: 620 | Додав: Admin2 | Теги: зоцткум, скаути україни, запорізький центр туризму, скаутинг і краєзнавство, національна організація скаутів укр
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Ми в соцмережах
Важливо
"Сокіл"
("Джура")
Важливо
Ліси
Запорізького краю
Календар новин
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Наші партнери

Міністерство освіти і науки України

УДЦТКУМ

Обласна Федерація спортивного туризму

Обласна Федерація спортивного орієнтування

Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz