Вівторок, 23.04.2024, 19:03
   Ви увійшли як Гость • Група "Гості" • RSS
Меню сайту
Напрями роботи
Категорії розділу
Новини Центру [191]
Краєзнавчий відділ [322]
Новини краєзнавчого відділу
Спортивний відділ [285]
Новини туристсько-спортивного відділу
Методичний відділ [152]
Новини методичного відділу
Патріотичне виховання [181]
Новини з питань патріотичного виховання
МАН [94]
Новини щодо Малої академії наук
Бібліотека [148]
Методичні матеріали, додані до розділу "Бібліотека"
Досягнення [82]
Вітання з досягненнями
Робота гуртків [132]
Поточна діяльність гуртків Центру
 

10:24
ХІ обласний природничо-краєзнавчий зліт учнівської молоді «Знай, люби, бережи»

ХІ обласний природничо-краєзнавчий зліт учнівської молоді
«Знай, люби, бережи»

10-12 травня 2018 року у Запоріжжі на турбазі «Дніпрянка» комунальним закладом «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради проводився ХІ обласний природно-краєзнавчий зліт учнівської молоді «Знай, люби, бережи».

Метою проведення зльоту було визначення рівня знань, умінь і навичок польових досліджень учнів, набутих на заняттях гуртків з природничого краєзнавства та під час краєзнавчих експедицій. Учасники змагалися у двох вікових категоріях – «молодша» (6-8 класи) та «старша» (9-11 класи) за напрямами «географічне краєзнавство» та «екологічне краєзнавство».

Програма зльоту складалася з конкурсів «Візитка команди», «Ерудити-краєзнавці», «Знавці рідної природи», контрольного природничо-краєзнавчого маршруту та туристсько-спортивної естафети. Захід проходив на турбазі «Дніпрянка» КЗ «Центр туризму» ЗОР та мальовничому березі затоки Осокора. Також, учасники мали змогу відпочити під час розважальної програми «У колі друзів», де діти співали і слухали українських пісень.

У зльоті взяли участь 12 команд з мм. Мелітополь, Енергодар; Бердянського, Василівського, Веселівського, Мелітопольського, Чернігівського районів та Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області. Загальна кількість учасників заходу 128 осіб.

За підсумками зльоту найсильнішими екологами у молодшій віковій групі стала команда «Таврида» Енергодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 7 (кер. Макарук О.С.) у старшій групі – команда «Бджоли» ДЕО «ЕХО» Верхньотокмацької загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Чернігівської селищної ради Чернігівського району (кер. Солоха С.О.). Найсильнішими географами у молодшій віковій групі стала команда «Ритм» Центру туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді Мелітопольської міської ради (кер. Костікова Н.В.), у старшій віковій групі – команда «Цунамі» Енергодарського центру туризму, краєзнавства та спорту (кер. Ленінець Г.В.).

На заході панувала дружня і тепла атмосфера, учасники чесно змагалися, показуючи свої знання та вміння. Закінчився зліт приємною церемонією нагородження: всі учасники отримали грамоти та пам’ятні призи.

Відділ краєзнавства та патріотичного виховання
КЗ «Центр туризму» ЗОР

Категорія: Краєзнавчий відділ | Переглядів: 578 | Додав: Admin2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Ми в соцмережах
Важливо
"Сокіл"
("Джура")
Важливо
Ліси
Запорізького краю
Календар новин
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наші партнери

Міністерство освіти і науки України

УДЦТКУМ

Обласна Федерація спортивного туризму

Обласна Федерація спортивного орієнтування

Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz