П`ятниця, 19.04.2024, 00:58
   Ви увійшли як Гость • Група "Гості" • RSS
Меню сайту
Напрями роботи
Категорії розділу
Новини Центру [191]
Краєзнавчий відділ [322]
Новини краєзнавчого відділу
Спортивний відділ [285]
Новини туристсько-спортивного відділу
Методичний відділ [152]
Новини методичного відділу
Патріотичне виховання [181]
Новини з питань патріотичного виховання
МАН [94]
Новини щодо Малої академії наук
Бібліотека [148]
Методичні матеріали, додані до розділу "Бібліотека"
Досягнення [82]
Вітання з досягненнями
Робота гуртків [132]
Поточна діяльність гуртків Центру
 

19:50
Новорічні свята з гуртківцями КЗ "Центр туризму" ЗОР

Новорічні свята завжди були найулюбленішим часом для дітей та дорослих, і наші працівники та наші вихованці не є виключенням. Кожного року хвиля святкувань приносить до кожного гуртка Центру нові враження, пісні, зустрічі, веселі ігри та розваги, не забуваючи про здоровий спосіб життя та всебічний розвиток юних громадян.

З метою забезпечення змістовного відпочинку гуртківців під час зимових канікул у КЗ «Центр туризму» ЗОР були використані різні форми роботи: - інформаційні (новорічні ранки, конкурсно-розважальні програми, вечори відпочинку, ігрові шоу, тематичні дискотеки, конференції, інтелектуальні ігри); - практичні (віртуальні подорожі, акції, туристичні походи, поїздки та екскурсії); - індивідуальні (проведення індивідуальної роботи з обдарованою молоддю, практичні заняття з техніки туризму); - наочні (відвідування музеїв, виставок, театрів).

22 грудня 2018 року для вихованців краєзнавчих та скаутських гуртків із міста Запоріжжя було організовано свято «Новорічні зустрічі краєзнавців», на якому були присутні 36 школярів із гуртків «Екологічного краєзнавства» (керівник Шелегеда О.Р.), «ЮНЕКО» (керівник Шелегеда В.І.), гуртків «Скаутинг і краєзнавство» (керівник Бородін С.Е.) та гуртка пісенної поезії «Обрій» (керівник Киящук Г.Л.).

На святковому вечорі кожен гурток мав змогу розповісти про свої досягнення у 2018 році. А старші вихованці гуртка «Скаутинг і краєзнавство» під керівництвом Бородіна С.Е. передав кожному із присутніх на святі свічку запалену «Світлом Миру з Віфлієма», яке скаути, в свою чергу, привезли із м. Києва.

Після урочистостей були проведені веселі ігри, цікаві майстер-класи та святкове чаювання.

Бажаємо всім керівникам та гуртківцям нових звершень у 2019 році, легких доріг та нових відкриттів!

20 грудня вихованці гуртка "Спортивний туризм" під керівництвом Бебешко Світлани весело відзначили День Святого Миколая. На дітей чекала ігрова розважальна програма та невеличкий солодкий стіл.

З 22 по 30 грудня гуртківці Бебешко С.Я. перебували на навчально-тренувальних зборах у м. Ворохта Закарпатської області, щоб випробувати свої сили у лижному спорті та зміцнити здоров'я в снігових прогулянках.

03-06 січня нового року для дітей відбулась екскурсія до м. Харків. Час промайнув непомітно за оглядинами міста та відвідуванням аквапарку, лижної гірки, історичного музею, а також музею фотоілюзій.

23 грудня 2018 року гурток КЗ «Центр туризму» ЗОР «Скаут» під керівництвом Ніколаєва О.С. разом з гуртком «Скаут» з Новоуспенівки під керівництвом Варенко Г.В. та скаутами із Енергодару організували різдвяну зустріч на базі КЗ «Центр туризму» ЗОР. В рамках зустрічі було організовано передачу Світла Миру з Віфлеєму, проведена новорічна ігрова програма та круглий стіл з планування заходів на 2019 рік.

5 січня 2019 року гурток «Скаут» та гурток «Водний туризм» під керівництвом Ніколаєва О.С. було проведено різдвяну підсумкову зустріч з гуртківцями та їх батьками. Під час зустрічі учасникам був представлений відео звіт заходів 2018 року, організований солодкий стіл, проведені цікаві ігри, в яких брали участь гуртківці та їх батька, а також була проведена нарада з планування на рік.

 

27.12.2018р для гуртківців керівника гуртків Смірнова Сергія відбулось новорічне свято з конкурсами та подарунками.

 

Заходи з проведення Новорічних та Різдвяних свят проведені керівниками гуртків Приморського відділу туризму і краєзнавства КЗ «Центр туризму» ЗОР для гуртківців у період з 25 грудня 2018 року по 06 січня 2019 року.

 

22 грудня 2018 року в приміщенні Токмацького відділу туризму було проведено святковий захід "Новорічна зустріч", з гуртківцями різних вікових груп, а саме: молодшої, середньої та старшої, за участі керівників гуртків Садовнікової Ю.В., Калініна Є.Г., Іванової Т.М., Ільницького О.А., Грищенко Г.М., Штурмака В.В.

Під час програми звучали українські та сучасні пісні у виконанні гуртківців, діти молодшої вікової групи змогли переглянути казку «Три порося», підготовану студентами Молочанського ліцею профосвіти за сприяння керівників гуртків Панасенко Л.Б. та Хоменко В.В., гуртківці ж старшого віку оцінили поставлений мюзикл та емоційну гру акторів-гуртківців. Захід містив різноманітні музично-танцювальні конкурси, змагання між гуртківцями та гостями з солодкими та заохочувальними призами.

Після конкурсної програми дітей очікував солодкий стіл та святкова весела дискотека.

Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса, а Новий рік – свято, коли чудеса трапляються щосекунди. Це свято стало чудовим приводом зібратися великою дружною компанією та разом зануритися в атмосферу свята, веселощів і позитиву. Токмацький відділ туризму завжди з привітністю зустрічає і чекає своїх вихованців.

 

У Більмаку під керівництвом Мартьянова Владислава відбулась доброчинна акція “Діди Морози Рулять”. Під час неї відвідали дитячі садочки нашого селища, разом з гуртківцями привітали кожну дитину та подарували солодкі презенти. Всі отримали велике задоволення та подарували новорічний настрій мешканцям власного селища! Велика подяка за підтримку всім небайдужим! З Новим Роком всіх!

Відзначення новорічних та різдвяних свят у гуртках «Спелеотуризм», «Географічне краєзнавство» та «Екологічне краєзнавство» Чернігівського відділу КЗ «Центру туризму» ЗОР при Верхньотокмацькій ЗОШ І-ІІІ ступенів завжди проходить активно.

19 грудня членами гуртка «Спелеотуризм» для учнів молодших класів школи було підготовлено і проведено святковий ранок «Через поле, через гай – до дітей йде Миколай».

22-24 грудня 27 вихованців гуртків взяли участь у передноворічних змаганнях з техніки пішохідного туризму в закритих приміщеннях «Чернігівська зима 2018».

29 грудня вихованці гуртків стали учасниками турніру з волейболу, присвяченому різдвяним та новорічним святам.

У гуртку «Географічне краєзнавство» Чернігівського відділу туризму провели своє новорічне свято 28 грудня. Сценарій свята, сценки та ігри, конкурси готували самі гуртківці. На святі виступали талановиті вихованці. Завершенням свята була новорічна дискотека.

Категорія: Робота гуртків | Переглядів: 558 | Додав: Admin2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Ми в соцмережах
Важливо
"Сокіл"
("Джура")
Важливо
Ліси
Запорізького краю
Календар новин
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наші партнери

Міністерство освіти і науки України

УДЦТКУМ

Обласна Федерація спортивного туризму

Обласна Федерація спортивного орієнтування

Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz