Четвер, 25.04.2024, 00:25
   Ви увійшли як Гость • Група "Гості" • RSS
Меню сайту
Напрями роботи
Категорії розділу
Новини Центру [191]
Краєзнавчий відділ [322]
Новини краєзнавчого відділу
Спортивний відділ [285]
Новини туристсько-спортивного відділу
Методичний відділ [152]
Новини методичного відділу
Патріотичне виховання [181]
Новини з питань патріотичного виховання
МАН [94]
Новини щодо Малої академії наук
Бібліотека [148]
Методичні матеріали, додані до розділу "Бібліотека"
Досягнення [82]
Вітання з досягненнями
Робота гуртків [132]
Поточна діяльність гуртків Центру
 

16:44
Обласна нарада-семінар методистів рай/міськ ВО «Організація туристсько-краєзнавчої роботи у навчальних закладах у 2018 році»

Обласна нарада-семінар методистів рай/міськ ВО
«Організація туристсько-краєзнавчої роботи у навчальних закладах у 2018 році»

28.02.2018р. у приміщенні КЗ «Центр туризму» ЗОР відбулася нарада-семінар методистів рай/міськ ВО «Організація туристсько-краєзнавчої роботи у навчальних закладах у 2018 році».

З привітальним словом до учасників наради звернулася Савельєва Г.Г., виконуюча обов’язки директора КЗ “Центр туризму» ЗОР, яка вручила грамоти і подяки Департаменту освіти і науки облдержадміністрації переможцям огляду-конкурсу на кращу організацію туристсько-краєзнавчої роботи у навчальних закладах у 2017 році.

Заступник директора з НМР КЗ «Центр туризму» ЗОР Шелегеда В.І. розповів присутнім про створення у приміщенні центру «Музею історії дитячого туризму і краєзнавства», присвяченого 70-річному ювілею КЗ «Центр туризму» ЗОР, провів оглядову екскурсію по експозиціях музею. Всі учасники отримали інформаційно-рекламні буклети і запрошення відвідати новий туристсько-екскурсійний об’єкт м. Запоріжжя.

Методист центру Гуленко К.С. виступив з доповіддю про підсумки туристсько-краєзнавчої роботи закладів освіти області у 2017 році, провів аналіз роботи рай/міськ ВО області по залученню учнівської молоді до ТКР за останні три роки.

Павлова Юлія Олексіївна, головний спеціаліст відділу шкіл та позашкільних навчальних закладів управління освіти Енергодарської міської ради Запорізької області, поділилася досвідом організації та моніторингу туристсько-краєзнавчої роботи у навчальних закладах м. Енергодар.

Завідувач відділу краєзнавства і туризму Янущенко Д.В. розповів присутнім про досягнення, звершення і перемоги Запорізького дитячого краєзнавства у 2017 році, про план дій учнівського краєзнавчого руху у новому 2018 році. Археолог Плешивенко Алла Григорівна презентувала нову міжвідомчу програму з вивчення і збереження пам’яток історії, археології і архітектури «Спадщина Запорізького краю», над започаткуванням якою працюють КЗ «Центр туризму» ЗОР і обласний центр охорони культурної спадщини.

Завідувач організаційно-масового відділу по роботі з талановитою молоддю Шелегеда О.Р. проінформувала учасників наради про підсумки обласних конкурсів учнівських науково-дослідних робіт, перспективи роботи відділу на 2018 рік.

Незважаючи на те, що несприятливі погодні умови не дали змогу взяти участь у нараді представникам усіх рай/міськ ВО, захід пройшов у діловій і дружній атмосфері.

Категорія: Методичний відділ | Переглядів: 669 | Додав: Admin2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Ми в соцмережах
Важливо
"Сокіл"
("Джура")
Важливо
Ліси
Запорізького краю
Календар новин
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Наші партнери

Міністерство освіти і науки України

УДЦТКУМ

Обласна Федерація спортивного туризму

Обласна Федерація спортивного орієнтування

Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz