П`ятниця, 26.04.2024, 05:01
   Ви увійшли як Гость • Група "Гості" • RSS
Меню сайту
Напрями роботи
Категорії розділу
Новини Центру [191]
Краєзнавчий відділ [322]
Новини краєзнавчого відділу
Спортивний відділ [285]
Новини туристсько-спортивного відділу
Методичний відділ [152]
Новини методичного відділу
Патріотичне виховання [181]
Новини з питань патріотичного виховання
МАН [94]
Новини щодо Малої академії наук
Бібліотека [148]
Методичні матеріали, додані до розділу "Бібліотека"
Досягнення [82]
Вітання з досягненнями
Робота гуртків [132]
Поточна діяльність гуртків Центру
 

10:55
Обласне методичне об'єднання зі спортивного туризму

Інформація про проведення засідання обласного методичного об’єднання зі спортивного туризму «Покращення проведення масових заходів та змагань зі спортивного туризму» 31 жовтня 2017

31 жовтня 2017 року у приміщенні комунального закладу «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді (далі - КЗ «Центр туризму» ЗОР) відбулося засідання обласного методичного об’єднання зі спортивного туризму «Покращення проведення масових заходів та змагань зі спортивного туризму».(далі – МО).

У методичному об’єднанні взяли участь 35 учасників: з Дніпровського, Комунарського, Олександрівського районів міста Запоріжжя; міст Бердянська, Енергодара та Мелітополя; Василівського, Веселівського, Вільнянського, Мелітопольського, Новомиколаївського, Токмацького, Чернігівського районів Запорізької області.

З планом роботи методичного об’єднання учасників ознайомила виконуюча обов’язки завідувача туристсько-спортивного відділу КЗ «Центр туризму» ЗОР Завгородня Т.Г.

На методичному об’єднанні з доповідями виступили:
1. Нагорний Л.І., методист КЗ «Центр туризму» ЗОР «Аналіз помилок при підготовці звітів до Чемпіонату Запорізької області зі спортивних туристських походів серед учнівської та студентської молоді».
2. Третяченко О.С., інструктор з туризму КЗ «Центр туризму» ЗОР «Обговорення умов проведення обласних змагань зі спортивного пішохідного туризму серед учнівської молоді у закритих приміщеннях (січень 2018 року).
3. Янущенко Д.В. голова МКК КЗ «Центр туризму» ЗОР «Зміни у роботі МКК КЗ «Центр туризму» ЗОР».
4. Третяченко О.С., інструктор з туризму та Горошко О.В, методист КЗ «Центр туризму» ЗОР «Експлуатація та догляд за спорядженням».
5. Жаков О.В. керівник туристських груп КЗ « Центр туризму» ЗОР «Використання сучасних технологій при плануванні та проведенні походу».

На початку засідання практичний психолог КЗ « Центр туризму» ЗОР Лейкіна М.В. провела анкетування учасників МО.

Було проведено практичне заняття по оцінюванню звітів до Чемпіонату Запорізької області зі спортивних туристських походів серед учнівської та студентської молоді і обговорення його результатів.

Також на засіданні був представлений голова МКК КЗ «Центр туризму» ЗОР Янущенко Д.В., який розказав про нові повноваження та зміни в роботі МКК .

В обговоренні умов проведення обласних змагань зі спортивного пішохідного туризму серед учнівської молоді у закритих приміщеннях (січень 2018 року) взяли участь Третяченко О.С., інструктор з туризму КЗ «Центр туризму» ЗОР, Решетняк Л.В., керівник гуртків СТК «Едельвейс» Комунарського району, Степанов О.В., керівник гуртків Мелітопольский район, Лазаренко Є.В., керівник гуртків Приморського відділу КЗ «Центр туризму» ЗОР.

У виробленні методичних рекомендацій проведення обласних масових заходів зі спортивного туризму на 2018 рік активну участь приймали всі учасники МО. Рекомендації передано до оргкомітету по підготовці умов до масових заходів для включення їх до відповідних документів.

Учасники МО прийняли участь у практичному занятті «Встановлення наметів» і обговорили помилки, які допускають учасники походів при експлуатації та догляді за спорядженням.

Учасники МО обговорили та поділились досвідом використання новітніх технологій при підготовці та проведенні походів.

По завершенні засідання методичного об’єднання були проведені консультації учасників МО з питань спортивного туризму методистами КЗ «Центр туризму» ЗОР.

Виконуюча обов’язки завідувача туристсько-спортивного відділу Т.Г.Завгородня

Категорія: Спортивний відділ | Переглядів: 661 | Додав: Admin2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Ми в соцмережах
Важливо
"Сокіл"
("Джура")
Важливо
Ліси
Запорізького краю
Календар новин
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Наші партнери

Міністерство освіти і науки України

УДЦТКУМ

Обласна Федерація спортивного туризму

Обласна Федерація спортивного орієнтування

Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz