Субота, 20.04.2024, 13:28
   Ви увійшли як Гость • Група "Гості" • RSS
Меню сайту
Напрями роботи
Категорії розділу
Новини Центру [191]
Краєзнавчий відділ [322]
Новини краєзнавчого відділу
Спортивний відділ [285]
Новини туристсько-спортивного відділу
Методичний відділ [152]
Новини методичного відділу
Патріотичне виховання [181]
Новини з питань патріотичного виховання
МАН [94]
Новини щодо Малої академії наук
Бібліотека [148]
Методичні матеріали, додані до розділу "Бібліотека"
Досягнення [82]
Вітання з досягненнями
Робота гуртків [132]
Поточна діяльність гуртків Центру
 

15:15
Обласний семінар «Інноваційні форми роботи з патріотичного виховання учнівської молоді»

ІНФОРМАЦІЯ
про обласний семінар «Інноваційні форми роботи з патріотичного виховання учнівської молоді»

24 січня 2018 року у приміщенні КЗ «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» ЗОР було проведено обласний міжвідомчий семінар «Інноваційні форми роботи з патріотичного виховання учнівської молоді». Семінар проведено разом з КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» ЗОР та КЗ «Запорізький обласний центр патріотичного виховання молоді» ЗОР.

У семінарі взяли участь 42 педагога області, представники Шевченківського, Комунарського, Вознесенівського, Хортицького, Олександрівського, Дніпровського, Заводського, районів міста Запоріжжя, міст Бердянська, Енергодара та Мелітополя, Запорізького, Мелітопольського, Вільнянського, Пологівського, Оріхівського, та Василівського районів області, а також КЗ «Центр туризму» ЗОР, КЗ «ЗОІППО» ЗОР.

З привітальними та організаційними питаннями до учасників семінару звернулись виконуюча обов’язки директора КЗ «Центр туризму» ЗОР Савельєва Галина Григорівна, заступник директора Центру Шелегеда Віталій Іванович та завідувач відділу краєзнавства та патріотичного виховання учнівської молоді Петроченко Віктор Іванович.

Семінар розпочався з доповіді методиста з патріотичного виховання КЗ «Центр туризму» ЗОР Сови Вікторії Василівни, яка зупинилась на деяких теоретичних питаннях та нормативно-правовій базі з патріотичного виховання учнівської молоді України.

Основну – практичну – частину семінару підготували три педагога.
1. Директор КЗ «Запорізький обласний центр патріотичного виховання молоді» ЗОР Шконда Марина Анатоліївна провела практикум «Інноваційні форми з національно-патріотичного виховання на базі КЗ «Запорізький обласний центр патріотичного виховання молоді» ЗОР».
2. Методист регіонального науково-методичного центру «Освіта та громадянське суспільство» КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» ЗОР, магістр державного управління, Богомолова Наталія Миколаївна, разом з методистами Інституту Федорець Іриною Анатоліївною та Попович Яною Максимівною провели тренінг з використання інтерактивних виховних технологій на прикладі квест-гри «Я – Громадянин».
3. Методист з патріотичного виховання КЗ «Центр туризму» ЗОР Ніколаєв Олексій Сергійович провів практикум «Інтерактивні форми і методи роботи з патріотичного виховання учнівської молоді на прикладі скаутської навчально-виховної технології», ознайомив учасників семінару з власним досвідом роботи зі скаутами м. Запоріжжя та області.

По завершенні семінару учасникам були надані фахові консультації з питань організації роботи з патріотичного виховання учнівської молоді. Всі учасники семінару отримали CD-диски із збіркою навчально-методичних та нормативних матеріалів за темою семінару.

Петроченко В. І.
224-24-71

Категорія: Краєзнавчий відділ | Переглядів: 657 | Додав: Admin2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Ми в соцмережах
Важливо
"Сокіл"
("Джура")
Важливо
Ліси
Запорізького краю
Календар новин
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Наші партнери

Міністерство освіти і науки України

УДЦТКУМ

Обласна Федерація спортивного туризму

Обласна Федерація спортивного орієнтування

Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz