Четвер, 09.05.2024, 03:07
   Ви увійшли як Гость • Група "Гості" • RSS
Меню сайту
Напрями роботи
Категорії розділу
Новини Центру [191]
Краєзнавчий відділ [322]
Новини краєзнавчого відділу
Спортивний відділ [285]
Новини туристсько-спортивного відділу
Методичний відділ [152]
Новини методичного відділу
Патріотичне виховання [181]
Новини з питань патріотичного виховання
МАН [94]
Новини щодо Малої академії наук
Бібліотека [148]
Методичні матеріали, додані до розділу "Бібліотека"
Досягнення [82]
Вітання з досягненнями
Робота гуртків [132]
Поточна діяльність гуртків Центру
 

15:30
Похід Тернопільською та Чернівецькою областями

З 23 червня по 06 липня 2019 року гуртком Центру «Пішохідний туризм» при Вільнянській гімназії «Світоч» (керівник Рогатіна Я.О.) було здійснено пішохідний похід І категорії складності Тернопільською та Чернівецькою областями. Маршрут був наступним: с. Підзамочек – м. Бучач – р. Стрипа – Русилівські водоспади – Язловецький замок – с. Берем’яни – с. Литячи (о-в Інь-Янь на р. Дністер, печери Литяча, 350-літній дуб - символ села) – липова алея - Червоноградський замок – Джуринський водоспад – м. Устечко – с. Івано-Золоте – с. Заліщики - м. Кіцьмань (135 км).

Похід розпочався екскурсією містом Тернопіль і далі за маршрутом найцікавішими замками області – в с. Підзамочек, Бучацьким, Язловецьким та Червоноградським. Цікаво те, що Тернопільська область зустрічала гостинним теплом та родинним затишком, а її природа зачаровувала стійкістю замкових століть та гостинністю природничих скарбів лісу. На цьому відрізці можна знайти найцікавіші перешкоди – броди річок з гірською швидкістю та непроходимість середнього лісу. Рухаючись ниткою маршруту, учасники походу неодноразово відмічали історичну цінність та природничі багатства області, а також доброзичливість її мешканців, які щоденно намагались спростити шлях нашої групи.

Несподіваним для учасників виявився сам маршрут, який був природничо насиченим та історично збагаченим, тому йшовся майже непомітно. За час походу були відвідані найцікавіші місця в м. Тернопіль, м. Чернівці та м. Львів, відбулися ночівлі на берегах річок – Стрипа, Русилів, Ольховець, Дністер, Джурин та Прут. Всі учасники вдячні Тернопільському Центру туризму за сприяння в екскурсії містом, всім жителя Тернопільської та Чернівецької області, які намагались втрутитись в туристичне життя групи та людям, які наполегливо зберігають історичні та природничі «родзинки» областей.

Категорія: Робота гуртків | Переглядів: 435 | Додав: zpcentrturizmu
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Ми в соцмережах
Важливо
"Сокіл"
("Джура")
Важливо
Ліси
Запорізького краю
Календар новин
«  Липень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Наші партнери

Міністерство освіти і науки України

УДЦТКУМ

Обласна Федерація спортивного туризму

Обласна Федерація спортивного орієнтування

Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz