Четвер, 28.03.2024, 23:40
   Ви увійшли як Гость • Група "Гості" • RSS
Меню сайту
Напрями роботи
Категорії розділу
Новини Центру [191]
Краєзнавчий відділ [322]
Новини краєзнавчого відділу
Спортивний відділ [285]
Новини туристсько-спортивного відділу
Методичний відділ [152]
Новини методичного відділу
Патріотичне виховання [181]
Новини з питань патріотичного виховання
МАН [94]
Новини щодо Малої академії наук
Бібліотека [148]
Методичні матеріали, додані до розділу "Бібліотека"
Досягнення [82]
Вітання з досягненнями
Робота гуртків [132]
Поточна діяльність гуртків Центру
 

16:52
Семінар «Актуальні питання національно-патріотичного виховання та краєзнавства»

Семінар «Актуальні питання національно-патріотичного виховання та краєзнавства»

30 січня 2020 року у приміщенні КЗ «Центр туризму» ЗОР відбувся обласний семінар «Актуальні питання національно-патріотичного виховання та краєзнавства». У заході взяли участь більше 80 педагогічних працівників з районів, міст та об’єднаних територіальних громад Запорізької області, які працюють у напрямках краєзнавства, патріотичного виховання учнівської молоді, а також відповідальні за проведення І (районного, міського, ОТГ) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

З вітальним словом до учасників семінару звернувся директор КЗ «Центр туризму» ЗОР Олександр Романчук.

Про систему заходів з національно-патріотичного виховання КЗ «Центр туризму» ЗОР у 2020 н. р. розповів завідувач відділу краєзнавства та патріотичного виховання КЗ «Центр туризму» ЗОР Дмитро Янущенко.

Керівник туристських груп (експедицій) КЗ «Центр туризму» ЗОР Юрій Сало розповів щодо підсумків обласної туристсько-краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Мандруємо рідним краєм», присвяченої 80-річчю утворенню Запорізької області та про плани на 2020 р.

Про Національний музей Революції Гідності як майданчик національно-патріотичного виховання розповів Віктор Кривоносов, науковий співробітник Національного меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні – Музей Революції Гідності, м. Київ.

Досвідом організації та проведення обласних та всеукраїнських скаутських заходів поділився голова Дніпровської обласної дитячої організації «Асоціація дніпровських скаутів «СКІФ», м. Дніпро Юрій Галицький.

Про соціальне партнерство у напрямках національно-патріотичного виховання розповіла Наталя Богомолова, к.п.н., методистка Регіонального інформаційно-аналітичного центру «Освіта та громадянське суспільство» КЗ «ЗОІППО» ЗОР.

Президент ГО Всеукраїнської федерації «Спас» Олександр Притула розповів про козацьку педагогіку в контексті Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), а віце-президент «Всеукраїнської федерації «Спас», директор ДЮСШ «СПАС» Костянтин Рижов поділився досвідом використання методів козацької педагогіки у роботі дитячо-юнацької спортивної школи «СПАС».

Щодо особливостей проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2020 р. та про необхідність створення куренів, як базових структурних одиниць Гри «Сокіл» («Джура») виступив Олексій Ніколаєв, методист відділу краєзнавства та патріотичного виховання КЗ «Центр туризму» ЗОР

Після підведення підсумків роботи семінару учасникам були надані індивідуальні фахові консультації співробітниками відділу краєзнавства та патріотичного виховання КЗ «Центр туризму» ЗОР.

Ознайомитись із матеріалами семінару можна на Гугл.Диску.

Категорія: Краєзнавчий відділ | Переглядів: 562 | Додав: zpcentrturizmu
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Ми в соцмережах
Важливо
"Сокіл"
("Джура")
Важливо
Ліси
Запорізького краю
Календар новин
«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наші партнери

Міністерство освіти і науки України

УДЦТКУМ

Обласна Федерація спортивного туризму

Обласна Федерація спортивного орієнтування

Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz