П`ятниця, 26.04.2024, 12:14
   Ви увійшли як Гость • Група "Гості" • RSS
Меню сайту
Напрями роботи
Категорії розділу
Новини Центру [191]
Краєзнавчий відділ [322]
Новини краєзнавчого відділу
Спортивний відділ [285]
Новини туристсько-спортивного відділу
Методичний відділ [152]
Новини методичного відділу
Патріотичне виховання [181]
Новини з питань патріотичного виховання
МАН [94]
Новини щодо Малої академії наук
Бібліотека [148]
Методичні матеріали, додані до розділу "Бібліотека"
Досягнення [82]
Вітання з досягненнями
Робота гуртків [132]
Поточна діяльність гуртків Центру
 

16:27
У КЗ «Центр туризму» ЗОР відбувся обласний семінар-нарада відповідальних за проведення І етапу Всеукраїнської гри «Сокіл» («Джура»)

У КЗ «Центр туризму» ЗОР відбувся обласний семінар-нарада
відповідальних за проведення І (міського/районного/ОТГ) етапу
Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри
«Сокіл» («Джура»)

11 березня 2020 року в приміщенні комунального закладу «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради (далі − КЗ «Центр туризму» ЗОР) був проведений обласний семінар-нарада відповідальних за проведення І (міського/районного/ОТГ) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військо-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Учасниками заходу стали 52 педагоги та представники органів управління освітою, які відповідають за проведення І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), з усіх куточків Запорізької області: Дніпровського, Комунарського, Вознесенівського, Шевченківського та Олександрівського районів міста Запоріжжя, міст Мелітополя, Енергодара та Бердянська, Токмацького, Пологівського та Запорізького районів, Приморської, Якимівської, Пологівської, Комишуваської, Осипенківської, Воздвижівської, Приазовської, Роздольської, Водянської, Чкалівської, Великобілозерської та Михайлівської об’єднаних територіальних громад, а також закладів освіти обласного підпорядкування: Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей», Запорізької школи-інтернату «Січовий колегіум», Малобілозерської школи-інтернату «Дивосвіт», КЗ «Центр туризму» ЗОР та КЗ ЗОЛ «Захисник» ЗОР.

З вітальним словом до учасників семінару звернулася Лариса Чурикова, координатор Гри в Запорізькій області від Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації.

Щодо організаційних особливостей проведення Гри «Сокіл» («Джура») виступив директор КЗ «Центр туризму» ЗОР Олександр Романчук. Про особливості проведення конкурсів військового спрямування доповів Руслан Кулька, заступник начальника ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «Захисник».

В обговоренні конкурсної програми брали участь старші судді: заступник директора з навчально-виховної роботи Галина Савельєва, методист відділу краєзнавства та патріотичного виховання КЗ «Центр туризму» ЗОР Олексій Ніколаєв та керівник туристських груп (експедицій) Юрій Сало.

Представники громадських організацій Анатолій Шеремет («Молода Січ») та Василій Лавренюк («Товариство сприяння обороні України») висвітлили питання щодо співпраці в організації І (районних/міських) етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)» в районах та містах області.

Учасники семінару активно долучалися до обговорення, надавали пропозиції та поради щодо проведення Гри.

По завершенні семінару-наради учасникам були надані фахові консультації з питань організації та проведення Гри «Сокіл» («Джура»).

 
Категорія: Патріотичне виховання | Переглядів: 488 | Додав: zpcentrturizmu
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Ми в соцмережах
Важливо
"Сокіл"
("Джура")
Важливо
Ліси
Запорізького краю
Календар новин
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наші партнери

Міністерство освіти і науки України

УДЦТКУМ

Обласна Федерація спортивного туризму

Обласна Федерація спортивного орієнтування

Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz