Субота, 27.04.2024, 06:55
   Ви увійшли як Гость • Група "Гості" • RSS
Меню сайту
Напрями роботи
Категорії розділу
Новини Центру [191]
Краєзнавчий відділ [322]
Новини краєзнавчого відділу
Спортивний відділ [285]
Новини туристсько-спортивного відділу
Методичний відділ [152]
Новини методичного відділу
Патріотичне виховання [181]
Новини з питань патріотичного виховання
МАН [94]
Новини щодо Малої академії наук
Бібліотека [148]
Методичні матеріали, додані до розділу "Бібліотека"
Досягнення [82]
Вітання з досягненнями
Робота гуртків [132]
Поточна діяльність гуртків Центру
 

13:00
Участь делегації Запорізького обласного центру туризму у XIV Всеукраїнській конференції «Пізнай себе, свій рід, свій нарід» у м. Харків

Участь делегації Запорізького обласного центру туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді у XIV Всеукраїнській філософській історико-краєзнавчій конференції «Пізнай себе, свій рід, свій нарід» у м. Харків

З 26-го по 28-е лютого на базі комунального закладу «Харківська обласна станція юних туристів» Харківської обласної ради відбулась Всеукраїнська філософська історико-краєзнавча конференція «Пізнай себе, свій рід, свій нарід». На секціях конференції, які проходили на філософському факультеті Харківського Національного університету ім. В.Н. Каразіна, представили свої роботи 170 учасників з різних областей України. 

Делегація комунального закладу «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради була представлена у такому складі: - Дмитро Прищепа, учень 7 класу Запорізької гімназії № 45, вихованець гуртка гуртка «Екологічне краєзнавство» КЗ «Центр туризму» ЗОР (керівник Шелегеда В.І.); - Евеліна Чикалова, учениця Запорізької ЗОШ № 15, вихованка гуртка КЗ «Центр туризму» ЗОР (керівник Янущенко Д.В.).

Керівником делегації був методист відділу краєзнавства та патріотичного виховання КЗ «Центр туризму» ЗОР Олексій Ніколаєв.

Від Запорізької області у роботі конференції також взяли участь учні Розівської ЗОШ № 2 І-ІІІ ступенів Розівської районної ради та комунального закладу «Гуляйпільський колегіум «Лідер» Запорізької обласної ради. 

Програма заходу була насичена та цікава. У перший день учасники конференції представили свої кращі дослідницькі роботи в секціях, після чого організаторами була проведена оглядова екскурсія містом. На другий день для учасників конференції було організовано екскурсійний виїзд до Пархомівського художнього музею імені П.Ф. Луньова, а ввечері для дітей був організований вечір знайомств у формі квесту. 

В останній день на базі Харківського Національного університету ім. В.Н. Каразіна відбулося урочисте закриття конференції під час якої були нагородженні грамотами філософського факультету найкращі виступи. Серед яких була і Евеліна Чикалова відзначена за доповідь «Проблеми збереження історичних пам’яток, на прикладі експедиційних досліджень фортець Дніпровської лінії на р. Конка» у секції «Глобальні проблеми сучасності». 

Дякуємо організаторам за чудову можливість поділитися своїм досвідом та познайомитися з досвідом туристів-краєзнавців з інших регіонів України.

Категорія: Краєзнавчий відділ | Переглядів: 321 | Додав: zpcentrturizmu
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Ми в соцмережах
Важливо
"Сокіл"
("Джура")
Важливо
Ліси
Запорізького краю
Календар новин
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наші партнери

Міністерство освіти і науки України

УДЦТКУМ

Обласна Федерація спортивного туризму

Обласна Федерація спортивного орієнтування

Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz