Четвер, 28.03.2024, 20:52
   Ви увійшли як Гость • Група "Гості" • RSS
Меню сайту
Напрями роботи
Категорії розділу
Новини Центру [191]
Краєзнавчий відділ [322]
Новини краєзнавчого відділу
Спортивний відділ [285]
Новини туристсько-спортивного відділу
Методичний відділ [152]
Новини методичного відділу
Патріотичне виховання [181]
Новини з питань патріотичного виховання
МАН [94]
Новини щодо Малої академії наук
Бібліотека [148]
Методичні матеріали, додані до розділу "Бібліотека"
Досягнення [82]
Вітання з досягненнями
Робота гуртків [132]
Поточна діяльність гуртків Центру
 

12:02
Участь Запорізької області у Всеукраїнському етапі гри «Сокіл» («Джура») – «Джура - 2021: Інгульська Січ»

Переможці обласного етапу Всеукраїнської військово-патріотичної дитячо-юнацької гри («Сокіл») («Джура») захищали честь Запорізької області на Всеукраїнському етапі Гри

Рій «Патріот» комунального закладу «Навчально-виховний комплекс «Джерело» Комишуваської селищної ради взяв участь у Всеукраїнському етапі Всеукраїнської військово-патріотичної дитячо-юнацької гри «Сокіл» («Джура») – «Джура - 2021: Інгульська Січ», який відбувся з 01 по 11 липня 2021 року у місті Кропивницький Кіровоградської області на території комунального закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді». У Грі взяли участь майже 200 хлопців та дівчат віком від 11 до 14 років з усіх куточків України. За 10 днів для юних джур було організовано безліч цікавих конкурсів, змагань, майстер-класів та екскурсій.

Велике враження на учасників призвело урочисте відкриття табору Інгульська Січ, що відбулося на площі біля театру ім. Кропивницького. Всі творчі колективи продемонстрували свій високий рівень майстерності та талановитості. Ці неймовірні відчуття неможливо передати словами.

Джурам Запорізької області запам’яталась участь у майстер-класах управління патрульної поліції та ГО «Хмарочос», інструкторів 3-го окремого полку спеціального призначення ім. Святослава Хороброго, майстер-клас з медичної допомоги, майстер-клас ГО «Захисник України – Олександрійщини», ГО «ЦОТП «Цитадель», Державної служби надзвичайних ситуацій, показові виступи, виставки зброї (Головне управління національної поліції) та майстер-клас від голови обласної федерації рукопашного бою.

Неперевершеними та змістовними були екскурсії до Чигирину, Суботова, села Розумівка в урочище «Чорний Ворон», музею 3-го окремого полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго, Кіровоградського академічного українського музично-драматичного театр ім. М. Л. Кропивницького.

Незабутніми були й усі вечори з ватрою, часточка вогню якої назавжди залишиться у серцях джур разом з патріотичними піснями, етно-дискотеками, талант-шоу та святом Івана Купала.

Джури Запорізької області успішно проявили себе і у конкурсній програмі заходу, посівши ІІІ місце у інтелектуально-творчому змаганні «Пластун», а також ІІІ місце в особистому заліку змаганні «Стрільба» (Несен Анна) та ІІ місце (Найдьон Олександр).

Рій “Патріот” повертався додому втомленим та щасливим, адже всі джури везли на батьківщину не лише незабутні враження, а ще й переможний кубок, медалі та чимало грамот та відзнак.

Окрему вдячність Рій висловлює голові Комишуваської територіальної громади Карапетяну Юрію Володимировичу за фінансову підтримку, матеріальне забезпечення, батьківську турботу, постійну моральну підтримку та вболівання за джур свого селища та інструктору рою Остроконю Анатолію Валентиновичу за його високий професіоналізм, вагомий внесок та методичні рекомендації.

Категорія: Патріотичне виховання | Переглядів: 243 | Додав: Admin2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Ми в соцмережах
Важливо
"Сокіл"
("Джура")
Важливо
Ліси
Запорізького краю
Календар новин
«  Липень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наші партнери

Міністерство освіти і науки України

УДЦТКУМ

Обласна Федерація спортивного туризму

Обласна Федерація спортивного орієнтування

Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz