П`ятниця, 29.03.2024, 10:31
   Ви увійшли як Гость • Група "Гості" • RSS
Меню сайту
Напрями роботи
Категорії розділу
Новини Центру [191]
Краєзнавчий відділ [322]
Новини краєзнавчого відділу
Спортивний відділ [285]
Новини туристсько-спортивного відділу
Методичний відділ [152]
Новини методичного відділу
Патріотичне виховання [181]
Новини з питань патріотичного виховання
МАН [94]
Новини щодо Малої академії наук
Бібліотека [148]
Методичні матеріали, додані до розділу "Бібліотека"
Досягнення [82]
Вітання з досягненнями
Робота гуртків [132]
Поточна діяльність гуртків Центру
 

14:09
В Запоріжжі відбувся ХIІІ Чемпіонат Запорізької області зі спортивного орієнтування серед учнівської та студентської молоді «Азимут-2019»

В Запоріжжі відбувся ХIІІ Чемпіонат Запорізької області зі спортивного орієнтування серед учнівської та студентської молоді «Азимут-2019»

За сприяння Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, комунальний заклад «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради з 21 по 22 вересня 2019 року на території Національного заповідника «Хортиця» та комунального підприємства «Центральний парк культури та відпочинку «Дубовий Гай» м. Запоріжжя провів ХIІІ Чемпіонат Запорізької області зі спортивного орієнтування серед учнівської та студентської молоді «Азимут-2019» (далі - Чемпіонат).

У Чемпіонаті брали участь 50 команд загальною кількістю 308 учасників з навчальних закладів області: комунального закладу «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради, державного навчального закладу «Багатопрофільний центр професійно-технічної освіти», державного навчального закладу «Мелітопольське вище професійне училище», комунального закладу «Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Козацький ліцей» Запорізької обласної ради; Комунарського та Шевченківського районів м. Запоріжжя; міст Бердянська, Енергодара, Мелітополя та Токмака; Приморської міської ради, Веселівської, Смирновської та Чернігівської селищних рад, Більмацького, Василівського, Вільнянського, Гуляйпільського, Мелітопольського та Михайлівського районів Запорізької області.

Чемпіонат проводився з метою подальшого розвитку масового туризму серед учнівської та студентської молоді.

Головними завданнями Чемпіонату були: перевірка та підвищення рівня майстерності учасників чемпіонату зі спортивного орієнтування; створення умов для її розвитку, фізичного та духовного самовдосконалення; виконання спортивних розрядів зі спортивного орієнтування; формування національно-патріотичної особистості, здатної виконувати військово-прикладні завдання.

Змагання відбулися в заданому напрямку з виду «довга дистанція» на чотирьох дистанціях від 2,4 до 6,0 км, та з виду «коротка дистанція» на чотирьох дистанціях від 1,8 до 2,7 км. Учасники змагань були поділені на групи за статтю та віком від 10 до 21 року.

Боротьба на дистанціях була дуже напружена, проте панувала дружня атмосфера, а також погода обидва дні сприяла учасникам змагань.

За підсумками роботи головної суддівської колегії були визначені переможці в загальному заліку за дві дистанції, яких Директор Департаменту освіти і науки Озерова Тетяна Ярославівна грамотами, медалями та кубками.

Переможці змагань представлятимуть Запорізьку область на Чемпіонаті України, який пройде 11-14 жовтня 2019 року в м. Києві.

Категорія: Спортивний відділ | Переглядів: 492 | Додав: zpcentrturizmu
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Ми в соцмережах
Важливо
"Сокіл"
("Джура")
Важливо
Ліси
Запорізького краю
Календар новин
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наші партнери

Міністерство освіти і науки України

УДЦТКУМ

Обласна Федерація спортивного туризму

Обласна Федерація спортивного орієнтування

Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz