Субота, 20.04.2024, 09:30
   Ви увійшли як Гость • Група "Гості" • RSS
Меню сайту
Напрями роботи
Категорії розділу
Новини Центру [191]
Краєзнавчий відділ [322]
Новини краєзнавчого відділу
Спортивний відділ [285]
Новини туристсько-спортивного відділу
Методичний відділ [152]
Новини методичного відділу
Патріотичне виховання [181]
Новини з питань патріотичного виховання
МАН [94]
Новини щодо Малої академії наук
Бібліотека [148]
Методичні матеріали, додані до розділу "Бібліотека"
Досягнення [82]
Вітання з досягненнями
Робота гуртків [132]
Поточна діяльність гуртків Центру
 

15:41
Відбулося обласне методичне об’єднання з військово-патріотичного виховання

Відбулося обласне методичне об’єднання з військово-патріотичного виховання

05 листопада 2021 року в онлайн-форматі відбулося щорічне Обласне методичне об’єднання з питань військово-патріотичного виховання. У заході взяли участь більше 100 педагогічних працівників, представників органів управління освітою та громадських організацій Запорізької області, які працюють у напрямку військово-патріотичного виховання.

Методичне об’єднання розпочалося з вітального слова директора КЗ «Центр туризму» ЗОР Олександра Романчука, який акцентував увагу учасників на важливості військово-патріотичного виховання у навчально-виховному процесі та необхідності військової підготовки у стінах закладів освіти.

Після привітального слова Олександра Романчука до слова була запрошена Марина Баша, завідуюча організаційно-педагогічним відділом Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді. У своїй доповіді вона розповіла про особливості проведення Школи виховників джур у 2021-2022 начальному році. Також були висвітлені основні нормативні документи та порядок організації Школи виховників джур на рівні територіальних громад та області.

Досвідом участі у Школі виховників джур у м. Одеса поділився учасник бойових дій АТО\ООС, керівник гуртків «Джура» Енергодарського центру туризму, краєзнавства та спорту Андрій Васильчук.

Методистка методичного відділу КЗ «Центр туризму» ЗОР Світлана Янущенко познайомила присутніх з формами поширення педагогічного досвіду через соціальні мережі та наголосила на важливості використання інформаційно-комунікативних технологій у роботі педагога.

Досвідом участі у ІІІ Всеукраїнському етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2021 році середньої та старшої вікових груп поділились вчитель КЗ «Навчально-виховний комплекс «Джерело» Антоніна Марінченко, вчитель Калинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, керівник гуртка «Юні рятівники» КЗ «Центр туризму» ЗОР Анатолій Остроконь та заступник директора з виховної роботи Матвіївського ЗНВК «Всесвіт» Наталя Солдатенко.

З особливостями проведення І та ІІ етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2021-2022 навчальному році учасників ознайомив Олексій Ніколаєв методист відділу краєзнавства та патріотичного виховання КЗ «Центр туризму» ЗОР.

Про особливості проведення Обласного онлайн-фестивалю туристсько-краєзнавчої роботи та національно-патріотичного виховання учнівської молоді «Промені весни» розповіла культорганізаторка відділу краєзнавства та патріотичного виховання КЗ «Центр туризму» ЗОР Олександра Солоха.

По закінченню завідувач відділу краєзнавства та патріотичного виховання КЗ «Центр туризму» ЗОР Дмитро Янущенко та методист відділу краєзнавства та патріотичного виховання КЗ «Центр туризму» ЗОР Олексій Ніколаєв підвели підсумки роботи методичного об’єднання та відповіли на поточні питання учасників.

З матеріалами методичного об’єднання можна ознайомитися за посиланням

 
Категорія: Патріотичне виховання | Переглядів: 302 | Додав: zpcentrturizmu
Всього коментарів: 1
1 wkozak2018  
Дякую, було дуже цікаво! Дійсно інформативне і корисне методичне об'єднання. А де можно відео подивитись?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Ми в соцмережах
Важливо
"Сокіл"
("Джура")
Важливо
Ліси
Запорізького краю
Календар новин
«  Листопад 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наші партнери

Міністерство освіти і науки України

УДЦТКУМ

Обласна Федерація спортивного туризму

Обласна Федерація спортивного орієнтування

Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz