Четвер, 25.04.2024, 12:08
   Ви увійшли як Гость • Група "Гості" • RSS
Меню сайту
Напрями роботи
Категорії розділу
Новини Центру [191]
Краєзнавчий відділ [322]
Новини краєзнавчого відділу
Спортивний відділ [285]
Новини туристсько-спортивного відділу
Методичний відділ [152]
Новини методичного відділу
Патріотичне виховання [181]
Новини з питань патріотичного виховання
МАН [94]
Новини щодо Малої академії наук
Бібліотека [148]
Методичні матеріали, додані до розділу "Бібліотека"
Досягнення [82]
Вітання з досягненнями
Робота гуртків [132]
Поточна діяльність гуртків Центру
 

08:04
Відбулося підведення підсумків Обласного онлайн-фестивалю історичного краєзнавства учнівської молоді «Дослідники минулого»

Відбулося підведення підсумків Обласного онлайн-фестивалю історичного краєзнавства учнівської молоді «Дослідники минулого»

30 березня завершився Обласний онлайн-фестиваль історичного краєзнавства учнівської молоді «Дослідники минулого». Впродовж трьох тижнів 20 команд з різних куточків Запорізької області брали участь у творчих та інтелектуальних конкурсах, до яких дуже відповідально та серйозно готувалися: вчили тексти, підбирали костюми та атрибутику, проводили паралелі подій минулого і сьогодення, відтворювали образи відомих історичних діячів, наповнювали факти і дати живими емоціями та зробили історію для нас більш близькою та знайомою.

Онлайн-фестиваль набув неабиякого розмаху у мережі Інтернет, про це свідчить більше 2400 учасників у створеній сторінці. Впродовж усього заходу учасники спостерігали за командами та активно підтримували своїх фаворитів. На сторінці висвітлено 130 дописів, які отримали велику кількість – 33000 реакцій: вподобайок, репостів та коментарів зі словами підтримки були своєрідною винагородою за старання та спонукали команди дійти до фіналу. Загалом, охоплення Онлайн-фестивалю у мережі склало 242 тисячі спостерігачів та вболівальників не лише з різних куточків України, а й з інших країн світу.

З привітальним словом до учасників заходу звернулися: методистка відділу позашкільної, вищої освіти та інтернатних закладів Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації – Лариса Чурікова; директор КЗ «Центр туризму» ЗОР – Олександр Романчук та головний суддя Онлайн-фестивалю, керівник туристських груп (експедицій) – Юрій Сало. Вони привітали учасників, висловили захоплення чудовими виступами та гарними результатами у конкурсах та побажали юним історикам-краєзнавцям успіхів і нових досягнень.

За підсумками конкурсної програми у загальнокомандному заліку учасники здобули:

І місце: команда «Таврія» Костянтинівського районного НВО №1 «Таврія» Костянтинівської сільської ради, вихованці КЗ «Центр туризму» ЗОР, (кер. Горбова О. А. та Кобзар А. О.) та команда «Веселка» КЗ «Маломихайлівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-ДНЗ» Веселівської селищної ради, вихованці КЗ «Центр туризму» ЗОР (кер. Федоров О. В.);

ІІ місце: команда «Справа молодих» Енергодарського центру туризму краєзнавства та спорту Енергодарської міської ради (кер. Самойлова І. А.) та команда «Патріот» Вільнянської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Вільнянської міської ради (кер. Супруненко В. О. та Потапенко А. С.);

ІІІ місце команда «Кліо» КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст. №1», Веселівської селищної ради, вихованці КЗ «Центр туризму» ЗОР (кер. Лісовенко О. В.), команда «Тарпан» КЗ «Опорний заклад загальної середньої освіти «Престиж» Гуляйпільської міської ради (кер. Зеленяк О. М.) та команда «Темеринда» КЗ «Центр туризму» ЗОР (кер. Бєлінська О. С.).

Онлайн-фестиваль залишив незабутні враження та позитивні емоції. Бажаємо всім учасникам залишатися такими ж активними, креативними та найголовніше – здоровими!

Дякуємо командам, їх керівникам та всім, хто долучився до творення нової живої історії! Успіхів! І до нових зустрічей!

Матеріали конкурсної програми знаходяться на офіційній сторінці Онлайн-фестивалю у соціальній мережі Facebook.

Категорія: Краєзнавчий відділ | Переглядів: 336 | Додав: zpcentrturizmu
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Ми в соцмережах
Важливо
"Сокіл"
("Джура")
Важливо
Ліси
Запорізького краю
Календар новин
«  Квітень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Наші партнери

Міністерство освіти і науки України

УДЦТКУМ

Обласна Федерація спортивного туризму

Обласна Федерація спортивного орієнтування

Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz