Субота, 27.04.2024, 06:18
   Ви увійшли як Гость • Група "Гості" • RSS
Меню сайту
Напрями роботи
Категорії розділу
Новини Центру [191]
Краєзнавчий відділ [322]
Новини краєзнавчого відділу
Спортивний відділ [285]
Новини туристсько-спортивного відділу
Методичний відділ [152]
Новини методичного відділу
Патріотичне виховання [181]
Новини з питань патріотичного виховання
МАН [94]
Новини щодо Малої академії наук
Бібліотека [148]
Методичні матеріали, додані до розділу "Бібліотека"
Досягнення [82]
Вітання з досягненнями
Робота гуртків [132]
Поточна діяльність гуртків Центру
 

15:28
Відбувся обласний семінар для керівників роїв-учасників ІІ етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військо-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Відбувся обласний семінар для керівників роїв-учасників ІІ етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військо-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

8 червня 2021 року комунальним закладом «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради в онлайн форматі на платформі додатку «Google Meet» було проведено щорічний семінар для керівників роїв-учасників ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військо-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

До заходу долучилися 28 учасників з Комунарського, Хортицького районів міста Запоріжжя; Дніпрорудненської міської ради; Кушугумської, Комишуваської, Чернігівської селищних та Коларівської, Матвіївської, Водянської, Чкалівської сільських рад; комунального закладу «Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Козацький ліцей» Запорізької обласної ради та комунального закладу «Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Січовий колегіум» Запорізької обласної ради.

З привітальним словом до учасників семінару звернувся Олександр Романчук, директор КЗ «Центр туризму» ЗОР. Умови перебування роїв на території КЗ «ЗОЛ «Захисник» ЗОР під час проведення ІІ етапу Гри «Сокіл» («Джура») висвітлив Руслан Кулька, заступник начальника ліцею з навчальної роботи.

Про основні правила проведення та особливості режиму та дисципліни у козацьких військово-патріотичних таборах Джур доповів Анатолій Шеремет, бунчужний табору, кошовий отаман громадської організації «Запорізька обласна дитяча козацька організація «Молода Січ».

Члени суддівської колегії (Бебешко С.Я., Шеремет А.М., Алімова Н.Г., Кулька М.Р., Роспутний Р.О., Лавренюк В.С., Савельєва Г.Г., Ніколаєв О.С.) ознайомили учасників з особливостями проведення конкурсів та змагань Гри. Учасники семінару активно включилися в обговорення конкурсної програми та розповіли про нюанси, з якими вони стикаються під час підготовки роїв до участі на обласному етапу.

По завершенні семінару учасникам були надані фахові консультації та інформаційно-методичні матеріали з питань організації та проведення обласного етапу Гри. Семінар вкотре показав важливість Гри «Сокіл» («Джура»), яка є системною формою позакласної роботи з військово-патріотичного та морально-етичного виховання учнівської молоді.

Категорія: Патріотичне виховання | Переглядів: 249 | Додав: zpcentrturizmu
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Ми в соцмережах
Важливо
"Сокіл"
("Джура")
Важливо
Ліси
Запорізького краю
Календар новин
«  Червень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Наші партнери

Міністерство освіти і науки України

УДЦТКУМ

Обласна Федерація спортивного туризму

Обласна Федерація спортивного орієнтування

Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz