П`ятниця, 29.03.2024, 14:46
   Ви увійшли як Гость • Група "Гості" • RSS
Меню сайту
Напрями роботи
Категорії розділу
Новини Центру [191]
Краєзнавчий відділ [322]
Новини краєзнавчого відділу
Спортивний відділ [285]
Новини туристсько-спортивного відділу
Методичний відділ [152]
Новини методичного відділу
Патріотичне виховання [181]
Новини з питань патріотичного виховання
МАН [94]
Новини щодо Малої академії наук
Бібліотека [148]
Методичні матеріали, додані до розділу "Бібліотека"
Досягнення [82]
Вітання з досягненнями
Робота гуртків [132]
Поточна діяльність гуртків Центру
 

16:31
Засідання обласного методичного об’єднання з питань національно-патріотичного виховання

Засідання обласного методичного об’єднання з питань національно-патріотичного виховання

08 листопада 2019 року в приміщенні комунального закладу «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради (далі – КЗ «Центр туризму» ЗОР) відбулося щорічне засідання обласного методичного об’єднання з питань військово-патріотичного виховання (далі – ОблМО).

У засіданні взяли участь 45 педагогів та представників громадських організацій з Василівського, Запорізького, Вільнянського, Бердянського районів області, Шевченківського, Олександрівського та Хортицького районів м. Запоріжжя, міст Енергодар, Мелітополь; Комишуватської, Михайлівської, Водянської, Оріхіської, Чкалівської та Приазовської ОТГ, закладів підпорядкованих Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації, а також міста Кривий Ріг.

На методичному об’єднанні представили свій досвід роботи з проведення дитячих літніх таборів та форм роботи з національно-патріотичного виховання представники громадських організацій: «Юнацький корпус», «Федерація козацького рукопашу «Спас», «Вогник», «Пласт», «Молода Січ» та комунальний заклад «Обласний центр патріотичного виховання молоді» Запорізької обласної ради. Крім того доповіді були представлені педагогічними працівниками КЗ «Центр туризму» ЗОР: завідувач відділу краєзнавства та патріотичного виховання Янущенко Д.В. розповів про заходи військово-патріотичного спрямування у 2019 -2020 навчальному році, керівник туристських груп (експедицій) Сало Ю.О. висвітлив питання про особливості написання робіт на обласні заочні конкурси з напрямку усної історії, а також методист Ніколаєв О.С. доповів про особливості проведення заочних конкурсів звітів роїв гри «Сокіл» («Джура) та її І етапу.

У другій половині методичного об’єднання було проведено круглий стіл за участі представників громадських організацій на тему «Партнерство в проведенні І етапу Всеукраїнської військово-патріотичної дитячо-юнацької гри «Сокіл» («Джура»). В рамках круглого столу були висвітлені проблемні питання та запропоновані рішення для їх поліпшення. Також представниками громадських організацій «Юнацький корпус», федерація козацького рукопашу «Спас», «Вогник», «Пласт», «Молода Січ», міської організації Ветеранів АТО були висвітлені напрямки гри «Сокіл» («Джура»), в яких вони могли би надати допомогу у проведенні І етапів гри.

Категорія: Краєзнавчий відділ | Переглядів: 389 | Додав: zpcentrturizmu
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Ми в соцмережах
Важливо
"Сокіл"
("Джура")
Важливо
Ліси
Запорізького краю
Календар новин
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Наші партнери

Міністерство освіти і науки України

УДЦТКУМ

Обласна Федерація спортивного туризму

Обласна Федерація спортивного орієнтування

Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz