Середа, 24.04.2024, 08:30
   Ви увійшли як Гость • Група "Гості" • RSS
Меню сайту
Напрями роботи
Категорії розділу
Новини Центру [191]
Краєзнавчий відділ [322]
Новини краєзнавчого відділу
Спортивний відділ [285]
Новини туристсько-спортивного відділу
Методичний відділ [152]
Новини методичного відділу
Патріотичне виховання [181]
Новини з питань патріотичного виховання
МАН [94]
Новини щодо Малої академії наук
Бібліотека [148]
Методичні матеріали, додані до розділу "Бібліотека"
Досягнення [82]
Вітання з досягненнями
Робота гуртків [132]
Поточна діяльність гуртків Центру
 

14:45
Засідання обласного методичного об’єднання зі спортивного туризму

ІНФОРМАЦІЯ
про засідання обласного методичного об’єднання зі спортивного туризму

16.10.2013 р. (Запоріжжя, КЗ «ЗОЦТКУМ» ЗОР)

16 жовтня 2013 року в приміщенні КЗ «ЗОЦТКУМ» ЗОР відбулося засідання обласного методичного об’єднання зі спортивного туризму (далі ОблМО).

У ОблМО взяли участь 37 учасника, представники від Комунарського та Ордженікідзевського районів м. Запоріжжя; Веселівського, Чернігівського, Приморського відділів; Василівського, Акимівського, Розівського, Токмаківського, Гуляйпільського, Оріхівського, Мелітопольського, Новомиколаївського та Бердянського районів Запорізької області; міст Бердянська, Енергодара, Токмак, Мелітополя та Вільнянська, а також КЗ «ЗОЦТКУМ» ЗОР.

Робота ОблМО розпочалася з привітання учасників та вирішення оргпитань (Петроченко В. І., завідувач методичного відділу КЗ «ЗОЦТКУМ» ЗОР). Програму ОблМО довів до учасників керівник ОблМО, методист КЗ «ЗОЦТКУМ» ЗОР Нагорний Л. І.

На ОблМО з доповідями виступили:

1. Третяченко О. С., інструктор зі супроводу груп КЗ «ЗОЦТКУМ» ЗОР, презентував комплект дидактичних таблиць «Спеціальне туристське спорядження» в допомогу керівникам гуртків для проведення занять;

2. Андрієвський Ф. Р., методист КЗ «ЗОЦТКУМ» ЗОР, свою представив затверджену методичну розробку – комплект дидактичних таблиць «Долікарська допомога» для туристсько-краєзнавчих гуртків позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів;

3. Дуєв О. М., лікар ЗОЦТКУМ розповів про порядок оформлення медичного допуску учасників до спортивно-туристських змагань та інших очних масових заходів, про першу долікарську допомогу потерпілому в похідних умовах та формування похідної медичної аптечки;

У другій частині засідання методисти ЗОЦТКУМ Нагорний Л. І. та Андрієвський Ф. Р. провели практикум зі спортивного пішохідного туризму, на якому, за бажанням учасників ОблМО, були розглянутий технічний етап змагань «Наведення переправи через «річку» з метою підвищення ефективності тренування вихованців на початковому рівні навчання.

По завершенні засідання методистами КЗ «ЗОЦТКУМ» ЗОР були проведені консультації членів ОблМО з питань спортивного туризму.

Учасники засідання ОблМО отримали на CD-дисках значний пакет методичних та дидактичних матеріалів зі спортивного туризму та деяких питань сучасної позашкільної педагогіки, розроблених співробітниками КЗ «ЗОЦТКУМ» ЗОР.

Нагорний Л.І., Петроченко В.І.










Категорія: Методичний відділ | Переглядів: 638 | Додав: Тиалари
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Ми в соцмережах
Важливо
"Сокіл"
("Джура")
Важливо
Ліси
Запорізького краю
Календар новин
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наші партнери

Міністерство освіти і науки України

УДЦТКУМ

Обласна Федерація спортивного туризму

Обласна Федерація спортивного орієнтування

Форма входу
Пошук
Сайт управляється системою uCoz